Hocam 23 Nisanda başladı kampanya o gün aldığım bulaşık makinesinin stoğu ertesi gün bitti. Şu an bu konunun görüntülenmesine bakılırsa bayağı alan olmuş. Konuyu sırf haber veriyim diye açmıştım ama gördüm ki çoğu kişi benim gibi böyle güzel bir kampanya bekliyormuş. O yüzden satılmış olabilir ayrıca aldıktan sonra stokta yok diye iptal de edebilirlerdi bu fiyatlara çok şükür öyle bir durum olmadı henüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya bitti konu kapanabilir (10. sayfa)
-
-
Elektrikli süpürge için mi yüzde 10 çıktı hocam duruma göre konuya ekleyeceğim onay alıyım sizden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterghose -- 25 Nisan 2021; 14:2:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arçelik elektrikli süpürge %10 çıktı.
İhtiyacı olana yeni kod: 421SA-KG6M5LLH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurutma makinasi icin kod alamiyorum
Ben de kahve makinesi için arıyorum da 2 gündür çıkmadı ne yazıkki. Çıkıp da kullanmayan varsa memnun olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
Uygun fiyatlı bütün çamaşır makineleri stokta yok görünüyor, bu kadar çokmu ürün satıldı ???Hocam 7 kg az demezseniz aşağıdaki ürünün fiyatı 1600₺ ye geliyor. A+++ hemde.
https://www.beko.com.tr/camasir-makinesi/bk-7101-yd-camasir-makinesi
Kahve makinesi için %10 kod: 421IB-K5113R35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistem_oto -- 25 Nisan 2021; 14:18:56 >
Kod alamayan varsa pm atabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurutma makinesi için %15 kod: 421KB-AWCGXLZZ
9 ve 10 kg bakıyordum onlarda tükenmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_849 ve 10 kg bakıyordum onlarda tükenmiş
Ben bunu aldım 3.000 ₺.
https://www.beko.com.tr/camasir-makinesi/bk-10122-da-camasir-makinesi
@safadereli Hocam da sağolsun göndermiş özelden. Sizin bunu ihtiyacı olan bir arkadaş varsa o alabilir hocam. Teşekkürler yine de.
-
Hocam bizimkiler bu renk çamaşır makinesini eve sokmazlar
Derin dondurucu için kod var mı ?
2171 modelini 11 Kasım indirimiyle alacaktık kısmet olmadı sonra Beko yüzde kodu kampanyasıyla kimseyle ortak alım yapamadım belki şimdi alabiliriz
stoklar yenilenir mi acaba ?
-
Üyelik aktivasyonu gelmedi bana
Gmail Yandex.Mail
Nasıl üye oldunuz Arçelik sitesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 25 Nisan 2021; 14:42:1 > -
Hocam dün arçeliğe üye olurken almaya çalıştığım aktivasyon kodu sanırım hala gelmemiş bir sorun falan var herhalde. Ben google ile oturum aç seçeneğini kullandım alltaki, öyle olunca hemen giriş yaptı
-
hep sona kalıyoruz arçelik 2171 dy stokta yok :)
bunun bekodaki karşılığı nedir acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanjugunduzhep sona kalıyoruz arçelik 2171 dy stokta yok :)
bunun bekodaki karşılığı nedir acaba ?
-
Ben de aynı makinayı aldım. Herhangi bilgim yok, Getiren servis konu hakkında bilgi verir inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X