Şimdi Ara

Kampanya bitti konu kapanabilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
10
Favori
52.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teslimat adresi ile fatura adresi aynı mı olmak zorunda acaba

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Hayır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberdar eden arkadaşa teşekkürler. Arçelik 7 kg çamaşır makinesi aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi tum mağazalarda da mu geçerli?

• zelim_han kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.%15 indirim kodu nedir acaba?

• Bana bedava verseler artık türk malı almam hele arcelık hayatta almam evlendiğimde herseyi arcelikten aldık dakka bir gol 1 buzdolabı bozulmaya basladı servıs geldı gıttı 3 kere diğital ekranı degıstı 2 kere motor tamir ettiler garanti bitince baktılar onlarda bunla ugrasılmaz efendım yarısını odeyın yenısını verelım. Aynı ürün sıfırı geldı aynı kose aynı tesisat hersey aynı nedense bır tık bile demedi ama ve liste fiyatının yarısını aldılar benden arada arıyorlar onlarada dıyorum bedava versenız almam artık urununuzu. ve diger malzemeler de kafasına göre calısıyor birtek süpürge iyi cıktı oda arada bir gidip geliyor hızlanıp yavaslıyor ama halını gorsenız o halde calısması mucize. Bence garanti süresince bir üründe sağlam bir sorun oluyorsa firma direk yenisini vericek hele ilk senelerde felan oluyorsa kesinlikle niye yeni gelen dolapta sorun yok diğeri bu kadar arıza verdi demek sorun basından beri var. :@

• konu sahibine çok teşekkürler. sayesinde Beko 10 kg A+++ 1200 devir çamaşır makinesini 3000 TL'ye aldım.

bu arada Avantajix %2.4 iadesini de unutmayın alışveriş yapmadan önce.

Arçelik çamaşır makinelerine bakarken çıkan kodu da paylaşayım, belki faydalanan olur: 421CA-74N1654F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 25 Nisan 2021; 3:33:22 >
  • tvde kupon yok mu arkadaslar

deniyorum cıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

Bana bedava verseler artık türk malı almam hele arcelık hayatta almam evlendiğimde herseyi arcelikten aldık dakka bir gol 1 buzdolabı bozulmaya basladı servıs geldı gıttı 3 kere diğital ekranı degıstı 2 kere motor tamir ettiler garanti bitince baktılar onlarda bunla ugrasılmaz efendım yarısını odeyın yenısını verelım. Aynı ürün sıfırı geldı aynı kose aynı tesisat hersey aynı nedense bır tık bile demedi ama ve liste fiyatının yarısını aldılar benden arada arıyorlar onlarada dıyorum bedava versenız almam artık urununuzu. ve diger malzemeler de kafasına göre calısıyor birtek süpürge iyi cıktı oda arada bir gidip geliyor hızlanıp yavaslıyor ama halını gorsenız o halde calısması mucize. Bence garanti süresince bir üründe sağlam bir sorun oluyorsa firma direk yenisini vericek hele ilk senelerde felan oluyorsa kesinlikle niye yeni gelen dolapta sorun yok diğeri bu kadar arıza verdi demek sorun basından beri var. :@

benzer olay geçmiş yıllarda Arçelik'te başımıza gelmişti. Yepyeni buzdolabında sorun çıktı, hem de 2-3 kere gidip geldiler, parça değiştirdiler. En son problem yinelenince dedik artık, rapor mu yazacaksınız tutanak mı tutacaksınız napacaksınız yapın ama yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini bildirin dedik. Servis görevlisi, öyle bir şey yapamam daha sonra bize "sen bu ürünü nasıl onaramazsın?" diye fırça atıp ceza kesiyorlar dedi. Bunu duyunca hata yaptığımızı o an anladık zaten. İlk 6 ay içerisinde oldu bu olaylar. Ar değil Arsız çelik bunlar. Evime sokmam asla. Vestel, Arçelik, Beko... herhangi bir Türk ürünü beyaz eşya pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0644

Güle güle kullanın.%15 indirim kodu nedir acaba?

Eyvallah hocam, geç gördüm kusura bakma. Geçmişi silince kod gitti maalesef.

• zelim_han kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam.Bende 1602 ₺ ye 7103 DY modeli aldım.
    Bunu kurdurmak zorundamıyız?
    1 sene sonra kullanmaya başlasam garanti o gün mü başlamış olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 25 Nisan 2021; 8:36:22 >
  • Kurutma makinasi arcelik icin kodu olan varmi acaba

• 3 tarayıcıdan denedim, hepsinde bu şekilde çıktı.
    Nasıl görebilirim kodu?

Kampanya bitti konu kapanabilir

• Arçeliğin garantisini kötüleyenler olmuş. Evimdeki TV hariç beyaz eşyaların tamamı arçelik. En ufak sorunda gelip tamir ediyorlar. Bir kaç kere bozulduysa yenisi ile değiştiriyorlar. Sırf garantisini beğendiğim için aldım. Hatta servis en ufak kampanya olmadığı halde bozuk eski TV'mi 750 liraya aldı yerine 1500 daha koyup üst modele geçmiştim (2 sene önce).

• Bulaşık için kodu olan varmı arcelik

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Hocam bende var, bir saate kullanmazsam size göndereyim

• kurutma için kod isteyen 800 lira düşürüyor fiyat versin dm den
  • beko buzdolaplarında nasıldır acaba. kullanıp yorum yapabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.