Kampanya bitti konu kapanabilir (6. sayfa)
-
-
Hocam sanmam, aidatsız kartsa eğer saymaz. Uygulamaya giriş yaptığınızdan ve kampanyaya katıldığınızdan emin olun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyonlarda geçen kod var mı?
-
Klima yok sanırım boşuna bekliyoruz -
Giriyorum bi türlü vermedi kod. Kurutma mak. için elinde fazla kodu olan varsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden gönderdim hocam -
Hocam pm den gönderdim çıkardım şimdi ben kod.
-
Hangi kodu kullandınız hocam?
-
Cep telefonunda yokmu kod arkadaslar?
Maalesef hocam
-
Konuyu açana teşekkürler, bana bu kodlar arada sırada geliyordu ama gelme sebebini bilmiyordum. Hatta bugün almak istediğim bir ankastre bulaşık makinesi 300 TL düşmüştü ve kupon gelsin diye baya bir bekledim, gelmedi. Ama sizin dediğiniz metodu deneyince , kupon geldi, sepete uyguladım ve ürünü aldım
Geçen hafta kodla 3050 TL ödeyeceğim makineyi 2740 a aldım, çok iyi oldu.
Almak isteyenler bence elini çabuk tutsun, yoksa kupon ile indirim birleşmesini iptal edebilirler.
Bende kurutma makinesi alacağım. Normal de Vestel alacaktım ama bu kampanya ile Arçelik düşünebilir. Siz hangi modeli düşünüyorsunuz hocam?
Fazla kodu olan yardımcı olursa sevinirim ( kuruntu makinesi için) -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602Hangi kodu kullandınız hocam?
konuyu okuyunuz lütfen. insanlar ezbere yazmaya çok alıştılar.
Konuyu okudum. Kodlar toplu olarak paylaşılınca herkese aynı kodu veriyor sandım. Konuda kimse kodlar bir kullanımlık dememiş. Bunu yazan ilk işi siz olabilirdiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602Konuyu okudum. Kodlar toplu olarak paylaşılınca herkese aynı kodu veriyor sandım. Konuda kimse kodlar bir kullanımlık dememiş. Bunu yazan ilk işi siz olabilirdiniz.
ben önceki mesajlarımda bulaşık makinesi aldığımı yazdım kodlardan önce, iyi akşamlar dilerim.
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 27 Nisan 2021; 1:1:4 >
çamaşır nakinesi alıcam bir türlü vermdi kod bana neden vermiyor
-
Tek kullanımlık diye yazmayı unutmuşum, uyarı için teşekkürler, konuyu güncelledim.
3881 kts 3110 tl ye aldım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Derin dondurucu kodu için yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı. Ne denediysem olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X