Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
98.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam colorlok baskının kağıt türü nedir acaba? elimde 437 sayfalık pdf kitap var üstüne defter yaprağı gibi kolay yazı yazılabilir mi yoksa kuşekağıt türüne mi benziyor? ben üstüne kolayca yazıp silebileceğim türde kağıt istiyorum ondan merak ettim. ders kitabı basılacak olan çoğunluk yazı arada grafikler var

bir de 437 sayfa için ısısal cilt mi karton cilt mi önerirsiniz? bazen ciltleme yaparken sayfanın yazı olan kısımları da ciltin içine giriyor o sebeple ona dikkat etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben örnekte göndereceğim posterin çıktısını almak istiyorum, ama kağıt boyutunu bilmiyorum mümkün mü acaba, mümkünseKAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ adet fiyatı nedir? teşekkürler.
  • Hocam renkli cikti ve karton icin tukana gelsek kac saatte verebilirsiniz ciktiyi?bir de besevler starbucktan yerinizi tarif edebilir misiniz?yarin gelmeyi dusunuyorum.

Edit: Tamam yer tarifine gerek kalmadi.kazakistan caddesine yakinmis zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 14 Şubat 2018; 14:21:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilk alışverişimizi yaptık, kaliteli hizmet veren dürüst, gerçek bir esnaf. Tavsiye ediyorum ayrıca fiyatlar gayet uygun.
  • il dışından çıktı almak için nasıl işlem yapıyoruz bilgi verebilirmisiniz
    web sitesi üzerinden mi yoksa size mail yoluylamı ulaştırıyoruz
  • Hocam bu ciltleme olayı defter yapma gibi mi? Kırtasiye de gördüm a4 kağıtlarını defter gibi yapıyorlardı.

A4 kağıtları ciltlesek defter gibi kullanılabilir mi yazı yazma vb sıkıntı olur mu?

160 Yaprak defterlere tonla para vermekten bıktım üniversiteye hazırlanıyorum çok defter gidiyor yazarak çalışan biriyim o yüzden a4 kağıdını defter yaptırayım gibi düşünüyorum.

Telli olanlar en fazla kaç sayfa olur mesela 250 sayfa olarak telli defter yapılabiliyor mu? Çıktı istemiyorum direkt boş a4 kağıdına tel basılacak defter gibi olacak 250 lik veya 200 lük olsa fiyatlar ne olur hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 21 Şubat 2018; 4:23:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Hocam renkli cikti ve karton icin tukana gelsek kac saatte verebilirsiniz ciktiyi?bir de besevler starbucktan yerinizi tarif edebilir misiniz?yarin gelmeyi dusunuyorum.

Edit: Tamam yer tarifine gerek kalmadi.kazakistan caddesine yakinmis zaten.

Besevler starbukcsın önündeki yolu takip ediyosunuz. Arabicayi geçin kahve akademisi var onu geçince hemen solda apartmanın altında köşede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ücreti biraz daha makul olursa bende fotoğraf çıkartmayı düşünüyorum hocam

• Branda baski yapiyormusunuz? 1×1.5mt yada 1x2mt

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Hocam bu ciltleme olayı defter yapma gibi mi? Kırtasiye de gördüm a4 kağıtlarını defter gibi yapıyorlardı.

A4 kağıtları ciltlesek defter gibi kullanılabilir mi yazı yazma vb sıkıntı olur mu?

160 Yaprak defterlere tonla para vermekten bıktım üniversiteye hazırlanıyorum çok defter gidiyor yazarak çalışan biriyim o yüzden a4 kağıdını defter yaptırayım gibi düşünüyorum.

Telli olanlar en fazla kaç sayfa olur mesela 250 sayfa olarak telli defter yapılabiliyor mu? Çıktı istemiyorum direkt boş a4 kağıdına tel basılacak defter gibi olacak 250 lik veya 200 lük olsa fiyatlar ne olur hocam?

Soru güncel

• quote:

quote:

Hocam bu ciltleme olayı defter yapma gibi mi? Kırtasiye de gördüm a4 kağıtlarını defter gibi yapıyorlardı.

Soru güncel

Merhabalar! Dönem başlangıcındaki yoğunluktan dolayı ne yazık ki çok sık giriş yapamıyorum. Aynen gördüğünüz şekilde defter yapıyoruz hocam. 250 yaprak kalın a4 kağıda (paperline marka) spiralli şekilde size maliyeti 15 TL tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Soru güncel

Merhabalar! Dönem başlangıcındaki yoğunluktan dolayı ne yazık ki çok sık giriş yapamıyorum. Aynen gördüğünüz şekilde defter yapıyoruz hocam. 250 yaprak kalın a4 kağıda (paperline marka) spiralli şekilde size maliyeti 15 TL tutuyor.

Hocam merhabalar,

668 sayfa bir kitabı arkalı önlü spiralli 10 tane alırsak fiyat ne olur?

acil cevaplarsanız seviniriz.
    İstanbul a kargo isteyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitebaby

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Soru güncel

Hocam merhabalar,

668 sayfa bir kitabı arkalı önlü spiralli 10 tane alırsak fiyat ne olur?

acil cevaplarsanız seviniriz.
    İstanbul a kargo isteyeceğiz.

PM ile cevaplandı. Kitap bir yayınevine aitse ne yazık ki kopyalama ve çoğaltma işlemi yapamıyoruz. Bilginiz olsun!!!

• 52 adet fotoğraf baskısını bugün alacağım inşallah :)

• Geçtiğimiz hafta içi Erdinç Bey'in yanına gittim. Fransızca bayağı çıktım vardı, sağ olsun gayet sıcak ilgilendi. Baskı kalitesi gerçekten çok iyi, kendisi de çok iyi bir esnaf. Fiyatları da piyasaya göre iyi. Buradan selamlarımı iletiyorum kendisine.
  • Gün içinde uğramayı planlıyorum da çalışma saatleriniz nedir cumartesi günü?

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Gün içinde uğramayı planlıyorum da çalışma saatleriniz nedir cumartesi günü?

Merhabalar!

Cumartesi günü 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz.

• Merhaba. 1000 sayfalık renkli çıktımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım. İlgi alakadan çok memnun kaldım. Hayırlı işler dilerim.

• Merhabalar hocam, ortalama 1000 - 1500 arası fotoğtaf çıktısı alacağım. Bana yapabileceğiniz en uygun teklifi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.