< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 8 Ekim 2021; 19:30:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 8 Ekim 2021; 19:30:12 > |
Gemiler limana yanaştı, bir aksilik olmazsa 20.09.2018 tarihi itibariyle tekrar sipariş alımına başlıyoruz.
%120 kağıt zammına inat; yine bu fiyatlarla size hizmet vermeye devam edeceğiz... |
Gittigidiyor komisyon ve kargolama açısından daha iyi 55 kuruşa koyun, hem forumdaki misafirlerde faydalanır. İstemeyende buradan faydalanır. Rahmetlinin 7-8 fotoğrafı var öyle denemelik, birde destek olmak maksadıyla çıkarayım dedim ama ne bileyim 3-4 liralık fotoğrafa kargo fazla geldi.
Neyse hayırlısı olsun, böylede ileride kullanırız inşallah hocam. Dediğim alternatifleri bir düşünün bence. |
Güzel bir başlık olmuş büyük şehirler dışında bu işler çok pahalı hiç değilse bizde faydalanırız...
|
Arkadaşlar yok bilmem kaç sayfa arkalı önlü çıktı ne kadar olur vs yazıp arkadaşı meşgul etmeseniz. Hesap makinesiyle 4 işlem yapacaksınız alt tarafı...
|
Hocam alternatif olarak gittigidiyor satışı eklermisin. 8-10 fotoğraf var pahalı geldi işin açığı. Kargo ptt ile 2.7 tutar en azından.
|
Renkli çıktıyı bilemeyeceğim ama siyah beyaz çıktıyı ankarada Meşrutiyet Caddesi'nin bulvarla kesiştiği yerdeki kök çarşısı içindeki kırtasiyelerde sayfası 3 kuruşa veya karanfil sokakta Saraç kopyalama diye bir yer var orada 2.5 kuruşa çektirebilirsiniz.
Daha bugün vizelerim için çıktı aldım😅 piyasa bu şekilde |
yapmayın hocam. önlü arkalı 1.5lira nedir? kuşe kağıda mı basıyor? ben kendi yazıcımda 5 kuruştan aşağı mal ediyorum bi sayfayı. fotokopiciler kar marjını adil hesaplamıyor bence. asla bi sayfa 15 kuruşu geçmemeli %1500 kar nedir? geçinmek istiyorsa ya milleti kazıklamasın ya da işini düzgün yapsın ki daha çok insana hizmet edebilsin.
|
Hocam maalesef hesabınızda yanlışlık var. Kırtasiyelerde genellikle lazer renkli fotokopi makineleri olarak kullanılmakta. Şu an orijinal tonerlerle kullanılan makinelerde bir sayfa maliyeti 35-40 kuruşu buluyor. 1 bardağın maliyeti 50 kuruşu bulmayan bir kahvenin, 20 liraya satıldığı ülkemizde 75 kuruşa fotokopi çekmek bence yadırganacak bir durum değil
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|