Şimdi Ara

Kamping alanlarında tek başına çadır kurulabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretli Kamp alanlarında kendi çadırımda konaklayarak Muğla Akyaka - Ortaca - Datça yörelerinde tatil yapmayı düşünüyorum. Ancak bir arkadaşım olmadığı için mecburen yalnız seyahat edeceğim.

Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Başka bir rota tavsiyelerinizi de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpjasper -- 14 Temmuz 2018; 0:37:4 >

• fikri olan yok mu?
  • hiç birşey olmaz.
    yani yıllardır gezi konularını takip ederim kimse boyle bir şikayete bulunmadı.
  • Daha geçenlerde kurdum hocam sıkıntı yok tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun dostlarım, gelecek hafta Ölüdenizden başlayarak Dalyan ve Akyaka da kamp yapağım :)
  • Biz de eşimle antalya-muğla arası kamp planı yapıyoruz, gidipte memnun kaldığınız kamp alanları var mı?
    Çıralı-Adrasan-Olimpos-Akyaka-Datça-Fethiye-Marmaris-Bodrum
  • coolsweetboy C kullanıcısına yanıt
    Akyaka orman kampı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coolsweetboy C kullanıcısına yanıt
    Yeni kamptan döndük.Datça'dan Palamutbükü'ne giderken 2 km kala yeni açılmış Akçabük orman kampında 4 gece kaldık.Sakin, denizi çok temiz,Şezlonglu ufak bir plajı olan güzel bir yerdi.

Gecelik kişli başı 25 tl fiyatı var.Duşları ve Tuvaletleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lburgazlı

Yeni kamptan döndük.Datça'dan Palamutbükü'ne giderken 2 km kala yeni açılmış Akçabük orman kampında 4 gece kaldık.Sakin, denizi çok temiz,Şezlonglu ufak bir plajı olan güzel bir yerdi.

Gecelik kişli başı 25 tl fiyatı var.Duşları ve Tuvaletleri mevcut.
    Çok teşekkürler paylaşım için. Fiyat çok iyiymiş. Ulaşımı kolay mı? Toplu taşıma için
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    Kendi aracımla gittim.Toplu taşıma görmedim maaalesef.

Yollar virajlı ve dağın zirvesinden iniliyor.

Datça'ya girdikten sonra,sağda palamutbükü tabelası var.Takip edilerek Mesudiya köyü tabelasını gördüğünde sola sapıyorsun.Mesudiyeyi geçtikten yaklaşık 5 km sonra

Palamutbüküne 2 km kala Akçabük kamp yeri.Datç'ya 22 km mesafesi var.İstagramda akcabükkamping diye aratırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lburgazlı

Kendi aracımla gittim.Toplu taşıma görmedim maaalesef.

Yollar virajlı ve dağın zirvesinden iniliyor.

Datça'ya girdikten sonra,sağda palamutbükü tabelası var.Takip edilerek Mesudiya köyü tabelasını gördüğünde sola sapıyorsun.Mesudiyeyi geçtikten yaklaşık 5 km sonra

Palamutbüküne 2 km kala Akçabük kamp yeri.Datç'ya 22 km mesafesi var.İstagramda akcabükkamping diye aratırsınız.
    Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: colorfullife

Akyaka orman kampı var
    Rotamda olan bir yer teşekkürler. Ölü deniz doğa kamping, dalyan kamping, akyaka kamping 2 hafta tamamlamayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.