Şimdi Ara

Kampus hattım için otomatik kontör yükleme talimatı versem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/otomotikkontoryuklemekampanyasi

Kampus hattım için otomatik 150 kontör yükleme talimatı versem sizce iyi olur mu.

Her ay 150 kontör yüklemesine 120 dakika ve 300 hediye kontör verecek. (hediye kontörler turkcell içi dakikası 3 kontör)

Yüklediğim 150 kontörü transfer ile satıp gelen hediye kontörleri konuşmak ve tonlakazan doldurmak için kullanmayı düşünüyorum.

Normalde bu hattıma zaten her ay 100 yüklüyordum. Bundan sonra 150 yüklemiş olacağım.

Her ay 300 hediye kontör veren başka kampanya bulabileceğimi zannetmiyorum.

not: müşteri hizmetleri ile görüştüm. kontörler 31 günde bir yüklendiği için 120 dakika kazanılması hakkında bir problem olmuyormuş.

• Yalnız 100 kontore 2saat bedava kampanyasının süresi 31aralık2008e kadar (turkcell uzatmazsa):
    30 Eylül 2008’e kadar BizBize Kampus tarifesine geçenler,ve mevcutta Bizbize Kampus tarifesinde olanlar 31 Aralık 2008’e kadar her 31 günde bir ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde Turkcell’liler ile 2 Saat bedava konuşma hakkı kazanırlar.
  • uzatır diye tahmin ediyorum.

numara taşınabilirliği ve avea 180 dakika olduktan sonra turkcell 120 dakikayı kaldırmaya cesaret edemez
  • yanlız kampuscelde hedıye kontur kazanman ıcın her 31 gunde bı yuklemen lazım.sen otomatık odeme verdıgınde 30 gunde 1 yuklencek ve 1 gunden dolayı 120 dk kan gelmıcek.ben ole tahmın edıyorum.musterı hızmetlerını ara onlardan kesın bı bılgı ogrenmeden kesnlıkle bole bı talımat verme!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiiips

yanlız kampuscelde hedıye kontur kazanman ıcın her 31 gunde bı yuklemen lazım.sen otomatık odeme verdıgınde 30 gunde 1 yuklencek ve 1 gunden dolayı 120 dk kan gelmıcek.ben ole tahmın edıyorum.musterı hızmetlerını ara onlardan kesın bı bılgı ogrenmeden kesnlıkle bole bı talımat verme!!!

hassasiyetin için teşekkür ederim.

yukarıya da yazmıştım.
    müşteri hizmetleri ile görüştüm. kontörler 31 günde bir yüklendiği için 120 dakika kazanılması hakkında bir problem olmuyormuş.

aynen böyle söylediler. yazılı delil var elimde.

mailime gelen cevap

Sayın Alkan,

Otomatik Kontör Yükleme kampanyası kapsamında kontör yüklemeleri 31 gün ara ile yapılacaktır.Bu nedenle Bizbize Kampüs tarifeniz kapsamında size sunulan iki saatlik avantajdan faydalanabileceksiniz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Sevil Aygun

Müşteri Çözüm Merkezi

-----Original message------
    From: @mynet.com
    To: TURKCELL MUSTERI COZUM MERKEZI
    Arrived at: 25.09.2008 21:46:51
    Subject: sozsiz-Haz?r Kart

İsim Soyisim : alkan
    Tukcell/Hazırkart Abonesi : Evet
    Gsm : 0537
    Tel : 0536

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/otomotikkontoryuklemekampanyasi bu kampanya dahilinde kampüscell hattım için otomatik ödeme talimatı verirsem mesela 10 şubatta kontör yüklendiğinde 120 dakika hediye kazanabilirim. fakat bir daha ki yükle 28 gün sonra yani tekrar 10 martta yapıldığında 120 dakika hediye kazanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorunlu tatildeyim -- 26 Eylül 2008; 21:06:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.