Şimdi Ara

Kamu Bankalarından 3 yeni kredi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
25
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önceden arkadaşın dediği gibi yapanlar oluyordu. Ayrıca Exper kesinlikle mesela ev 300 bin lira. %10 peşin 30 bin düş. 270 kredi lazım. Bunun altında mi kredi cikarttiriyor?
  • Konut kredisi ne zamana kadar geçerli bilen var mı?
  • Ne durumda bu kredi başvuru falan yapan yok mu ya hiç? Aşırı bilgisiz bir kredi paketi yine neyin ne olacağı, nasıl olacağı şeffaf açıklansa ne olacak sanki
  • vleon kullanıcısına yanıt
    Şimdi ziraat müşteri hizmetlerini aradım 2.el taşıt kredisi için bilgi almaya valla bizimde bir bilgimiz yok bizimlede bişey paylaşılmadı diyor şubelere bir gidip görüşün dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim77 -- 5 Haziran 2020; 14:31:30 >
  • hiçbir yerde bilgi yok..kriterler ne puan sınırlaması varmı..hangi bayiler veriyor hiçbirsey yok
  • Sume kullanıcısına yanıt
    Çevremden bir kaç kişi yüksek gösterdiler falan diyor anlamadım ki sırf faiz oranı düşük olduğu için girelim dedik neyse bakalım olursa olur olmazsa da zaten çok matahlığı kalmadı baktığım 3 ev vardı 20 ila 30 koydular fiyata!!!!
  • Sume kullanıcısına yanıt
    Müteahhit den aldiysa yok sanırım hocam. Yanlismi biliyorum?
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Bende pazartesi basvuracagim. Bakalim neler olacak. Gelismelerden haberdar ederseniz cok iyi olur
  • Bugün hyundai ile görüştüm kampanya ile ilgili i20 model bir araç sordum 152 bin fiyat verdi kampanya dağilinde 99 bin kredi maksimum kullandırıyor ve söylenen faiz 0,88 dedi kademeli olarak faiz alınıyormuş bayi hyundai çoşkun
  • 10/09/2019 tarihinde satis gormus evi almak istesem 0,74 ten cikiyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 5 Haziran 2020; 19:19:33 >
  • onstark46 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün Vakıfbank ile görüştüm en fazla 2013 dediler.
  • kaya_es kullanıcısına yanıt
    Peki bunu illa galeriden mi almamız gerekiyor, sahibinden olmuyor mu acaba? Özel bankaların buna yakın kampanyası olabilir belki de...
    Onuda sordum, galeri zorunluluğu sadece sıfırda var ikinci elde siz ruhsat fotokopisini getirin buradan başvuralım aynı gün sonuçlanıyor, siz noterde satışı yaptıktan sonra para satıcının hesabına geçiyor dedi. Bende kasko zorunluluğundan dolayı bugün kararsız kaldım.
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Çoğu bölgede ev fiyatları normalin üzerinde yükseldiği için; experin beyan ettiği evin gerçek değeri, satın alacağınız miktarın altında kalıyor, bazen ise çok düşük kalıyor. Experin belirttiği miktarın %90'ını banka konut kredisi olarak verir.

Bankanın ise buna farklı bir çözümü var; size konut kredisinin yanında birde ihtiyaç kredisi veriyorlar ve elinizdeki parayı değerlendirebiliyorsunuz. Totalde istediğiniz kredi miktarını biraz daha yüksek oranla almış oluyorsun.
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    sıfır evlerin bedeli gerçeğe daha yakın gözüküyor fakat müteahhit evlerinde başka bir sıkıntı oluyor. Müteahhit tapuyu çıkartırken masrafı düşük ödemek için evin bedelini ilk başta düşük gösterebiliyor. Siz yüksek kredi kullanmak istediğinizde, müteahhite ekstra vergi çıkıyor ve bu nedenle az kredi kullanacak kişilere evi satıyor.
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    inş beklediğin kadar yüksek gösterir expertler. Rapor çıktığında şehir ve beklediğin oran konusunda bizi bilgilendirir isen memnun olurum.
    O güzelmiş galeriden almak istemiyordum çok sağolun Her üç bankada aynı şartlar mı var acaba kasko zorunlu ise ne kadar maliyet etkiliyor peki?
  • Experler beklediğinizden düşük gösterirse rica ederseniz bazı eksperler raporu güncelleyip 20_30 bin artırıyolar evin bedelini
    Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu. Diğer kamu bankalarını araştırmadım. Kasko bugün kabataslak araştırdım hasarsızlık indirimi ile 3.000 tl civarında. Kredi boyunca kasko zorunlu diyor banka.
    O işleri değiştirmiş bence, 3000 demek 5 yıl boyunca her aya 250 eklemek demek, bu da hiç mantıklı değil. Başka bankalara ve özel bankalara bakmak gerek sanırım. En düşük ing bank ama findeks notu istiyor, Kuveyt Türk vs bakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.