Şimdi Ara

Kamu Bankalarından 3 yeni kredi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
25
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el araba kredisi çekmeyi düşünüyorum. Örnek olarak arabanın fiyatı 90 bin lira olsun. Bunun ne kadarını kredi olarak verirler biliyor musunuz?
  • Rayic fiyati kadarini
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Kasko Rayiç fiyatindan kredi vereceklermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyemez -- 2 Haziran 2020; 15:22:27 >
  • Eylül ekim gibi bu kampanya devam edermi acaba konut için ?
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Edecek gibi duruyor
    Aslında bu kredi dalgasına şimdi acele etmemek lazım konut için. Araba fiyatları sürekli artıyor ama ev de şu an gereksiz yükseldi Eylül ocak gibi düşer. Bu kredi kelepir fiyattan ev alınca mantıklı olacak gibi

Ziraat ve Vakifbank ile görüştüm kimse krediyi erken kapatma durumunda faizin düşüp düşmeyecegini bilmiyor. Bu konu netlik kazanmadan çokta yanaşma istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

İkinci el araba kredisi çekmeyi düşünüyorum. Örnek olarak arabanın fiyatı 90 bin lira olsun. Bunun ne kadarını kredi olarak verirler biliyor musunuz?

buraya yıl model motoruna kadar doğru yazacaksın. çıkan rakamın %70 ini çekebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 68023967

Arkadaşlar fikirlerinize açım lütfen bir fikir verin aracım var corolla 2013 otomatik ortalama 100 bin 110 bin lira arası fiyata satarım hemen. Bulunduğum yerde daireler 300 binden başlıyor ortalama 350 bin liraya bir ev alsam 100 bin lirayı arabaya sayıp 250 binini kredi çeksem sizce mantıklı bir iş mi yapmış olurum? Benim fikrim minimum 10 sene vadeli çekmek ama sizlerinde fikrini almak istedim.

Edit: Arkadaşlar eşimde bende memuruz kiracıyız ve gurbetteyiz memleketimizden kendi evimizi almayı düşünüyoruz kiracı olmayalım diyoruz(kötü anılarımız var) ilk tayin anındada kendi evimizde oturalım diye böyle bir karara vardık
    Hocam kendin fikrin tabiki önemli yine ama bana kalırsa arabayı satıp daire alma peşindeyim. Emin ol 3-4 sene sonra evin kredisini öderken araba alma şansin tekrar eline geçecek.

• Arkadaşlar ben de araç almak istiyorum, 2014 model. Ama galeriden değil, bizzat sahibinden. Bu bahsedilen 2. El taşıt kredisinden yararlanabiliyor muyum?
    Yararlanamıyor isem en makul yol nedir?
    0.79'tan ihtiyaç kredisi veriyor mu özel bankalar kolaylıkla?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Bi tanıdık yapılandırma için gitti ama eli boş döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Bi tanıdık yapılandırma için gitti ama eli boş döndü.
    Daha erken zaten hocam. Bir iki haftaya açıklarlarsa gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktfark

Arkadaşlar ben de araç almak istiyorum, 2014 model. Ama galeriden değil, bizzat sahibinden. Bu bahsedilen 2. El taşıt kredisinden yararlanabiliyor muyum?
    Yararlanamıyor isem en makul yol nedir?
    0.79'tan ihtiyaç kredisi veriyor mu özel bankalar kolaylıkla?
    Şimdiden teşekkür ederim.
    O miktarlara o oranda yok.
    ING veriyor fakat 1750 KKB istiyor. Max 1900 bu arada.

Onun haricinde en az 0.89 dan bulursun.
  • Şimdi ikinci el araç almak istiyorum. Araç yaşı kaç olmalı en fazla 2013'mü oluyor yoksa 2014 mü olmalı. Ayrıca sahibinden değil galeriden almamız gerekiyor sanırım. Vade sayısı ile ilgili ne fark var bankalarda. Ben burada ayrıntı göremedim araba ile ilgili. Bir de ben normal bankalarda kaç yaşı için ve yine galeriden mi almam gerekiyor? (Faiz oranı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onstark46 -- 3 Haziran 2020; 19:30:20 >
  • Acele etmeyin özel bankalar da bu işe bi şekilde girecek gibi.

Emlak konut da 3 yıl sonra ödemeli kampanya yaptı yüksek ihtimal belirli daireler içindir (satılması zor daireleri bu şekilde satıyorlar dikkat etmek lazım)
  • Arkadaşlar merhaba. Sosyal hayatı destekleme kredisi için başvuru koşulları nelerdir? Detayları belli mi?
  • tatil kredisi icin illa maas musterisimi gerekio
  • esim ve benim toplam aylik gelir 9500-10 bin arasi. 600k kredi verirler mi. 0,74 - 12 yilligina cekmeyi dusunuyorum. 6800 geri odemesi oluyor bu sekilde olunca.
    ayrica ikimizde devlet memuruyuz..

2. soru: aylik odemesi gelirse gore eger cok derlerse yili 13 yil yapabilirim.
  • merhaba arkadaşlar. ihtiyaç kredisinde oran 0.98 imiş. daha önce hiç kredi çekmedim, ziraatte maaş müşterisiyimve engelli bir bireyim, engel raporum var. şubede pazarlıkla daha düşük bir oran alınabilir mi ? ve 0.98 iyi bir oran mıdır ? tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 5 Haziran 2020; 0:21:49 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bulduğum ev 350 bin tl, ve tamamına kredi kullanmak istiyorum yani kendi cebimden hiç para koymadan evin tamamına kredi çekebilir miyim? Normalde 30 bin civarı var ancak bunu başka masraflar için kullanmak istiyorum. Örneğin exper evin değerini 10 20 bin fazla gösterebilir mi? Daha önce tecrübe eden oldu mu?
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    expert evin değerini satın aldığın değerin altında gösterecek ve bankada bu değerin yüzde 90ını verecek. Buna hazırlıklı ol.

Ayrıca kullandığın kredi tutarının biraz fazlasının %4ü kadar tapu masrafın var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.