Şimdi Ara

Kamu Bankalarından 3 yeni kredi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
25
Favori
31.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twşekkürler. Bi yerden de yüzümüz gülmesz mi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ahmet mehmetten araç alımda değil resmî vergisini veren galerilerden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu paketi yayınlayan haber siteleri kaldırdı sanırım gerçek haber değil ama herkes gerçekmiş gibi tartışıyor

• Ne zaman duyurulacak.

• destek kredisini eline yuzune bulaştırdılar zaten. bu kredi tutmaz. vatandaştan çok yandaşa hizmet edecek kredi türü bu.

Ayrıca insanlar 2-3 aydır kirasını faturasını ödeyemedi bu insanlara al sana kredi beyaz eşya al tatile çık falan demek neyin saçmalığıdır.

Anca bizim ülkede olurdu zaten. şaşırmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 1 Haziran 2020; 0:30:7 >
  • ikinci elde geçerli olacağını sanmıyorum.

resmi çalışan bayi ve galeriden gatura karşılığı olacaktır.

keza beyaz eşya da aynı şekilde faturasını alıp getirdiğinde bedeli satıcıya direk aktarılacaktır.
  • Fatura olayı çok saçma olmuş ayrıca online değil şubelere başvurulması da ayrı saçmalık yoğunluk olabilir.
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Gerçek tabi banka müşterilerine pdf attı da bilio millet

• Tatil destek kredisi Turizm bakanı Mehmet Ersoy'un tesisleri için ideal olmuş. Kendisi ETS'nin de sahibi bildiğiniz gibi:)

Konut kredisi ise bir dünya şarta tabi olur ve yandaş müteahhit firmaları kapsar sanırım. O yüzden çoğu başvuru red yer. Düşük faiz oranları yüzünden ev fiyatları artar ve çekilen düşük faizli kredinin de bir anlamı kalmaz!

Sonuç olarak, batık müteahhitler ve otelciler için organize edilmiş bir kredi organizasyonu bu.

Aman müteahhitlerimiz batmasın! Pandemi ilk çıktığında dahi ev alımındaki peşinat tutarını düşüren ve bunu önlem olarak lanse etmek, beton ekonomisine bağımlılığının kanıtıydı adeta
  • Ankara ist izmirde max 750.000 tl diğer illerde max 500.000 tl kullandırılabiliyo. Başvurular 2 haziranda başlıyo. Hayırlı olsun

• arac kredısı ıcın beklemedeyım.
  • No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    Çekilen krediyi erken kapatma durumunda her hangi bir ceza ya da faiz indirimi olacak mı var mı bilgi

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    hangi aracı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: YETAB

Daha Nisan’da başvurduğum ilk kredi değerlendirmede
    Belli bir daire belirlemeden konut kredisi başvurusu yapabiliyor muyuz ? Yani alacağım dairenin fiyatı belli ama nereden alacağım belli değil. Gidip şu kadar konut kredisi çekmek istiyorum diye başvuru yapabiliyor muyum ? Yoksa tapuyla ve satıcıyla mı gitmek gerekiyor ?

• 0.79 oranla kampanya yaptıklarında yapılandırma olayı olmamıştı.

acaba şimdi olur mu ? pek sanmıyorum ama bankalarla görüşüp bilgi alabilen arkadaşlardan paylaşım bekliyorum şahsen.

ikinci el araba için faizler yüksek gibi geldi bana. tatil için falan kredi çekilip 36 ay ödeme yapılmaz bence.

neyse herkese hayırlı olsun.
  • Ön bilgi olarak, adına konut kredisi alıp alamayacağını müşteri temsilcisine sorabilirsin. Yaklaşık kredi tutarına göre kefil talebinde bulunabilir.

Resmi başvuru için ise; satın alınacak dairenin tapu fotokopisi ile işlem yapılıyor. Expert gidip o eve ne kadar kredi verilebileceğini rapor ediyor ve süreç işliyor.
  • bu paket acaba ne kadar süre devam eder tahminen
  • Yazık borç parayla göz boyuyorlar.Tatile git 36 Ay kredi öde zavallı Ülkem benim yazık ama üzülmüyorum alan razı veren razı olduktan sonra.Bu sistemi ağza emzik gibi verip emziği emen sazanlara ne desek.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    paket 1 sene devam eder.
    pakete ek olarak ÖZEL BANKALAR KONUT KREDİLERİNDE İNDİRİME GİDER.
  • Krediye muhtaç et, kredi çektirip çalıştığı işe muhtaç et, köle gibi kullan sonra zaten sesini çıkaramaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.