Şimdi Ara

Kamu bankalarından konut kredilerinde 0.99 yapılandırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
49
Favori
109.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat için 2 farklı ceza oranı varmış %1 ve %2 yarın herşey net belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de yapılandırma masrafı var değil mi? Doğru taş atıp sırtları ağrıyor. Futbol kulüplerinin milyarlarca lira borçları silinsin,sıradan vatandaştan ne koparırsak kârdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmax

Ziraat için 2 farklı ceza oranı varmış %1 ve %2 yarın herşey net belli olur.
    Normalde erken ödeme yaparsan %2 ceza tutarını ödüyorsun ödeme yapmadan sadece yapılandırırsan ödeme yapıyor musun bu konuda pek de bilgim yok.
  • Arkadaşlar ziraat bankasının açıklamasına göre %2 kapama cezası bide banka %1 alacakmış yani %3 alacaklar.yarın getirt belli olur yüzde %3 alırlarsa kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yüzde 1 ödeyeceksiniz başka birşey yok

• Parası olup, yüksek faizle bile olsa maliyeti kabullenip ev alan, belki kiraya vermek için yatırım amaçlı kaçıncı evini alan adamın kredisini zararına yapilandirip fakir fukaradan topladığı dolaylı vergiler üzerinden karşılayıp uzerine zararı kapatmak için yine dolaylı vergi yada elektrik/doğalgaz vs zammı ile fakir fukaradan çıkaracak popülist karar. Seçim yakın demek ki... Eğer piyasa koşulları böyle bir yapılandırmaya izin verseydi, emirle değil, piyasa koşulları tarafından doğal yollarla inerdi faizler... Parası olan yeni bir araba alsın, parası olan yeni bir ev alsın diye fakirin hakkı peşkeş çekiliyor. Elbette başını sokacak orta/dar gelirli vatandaşlar da yararlanacak bu indirimden. Ama gerçekten kıt kanaat geçinebilen çoğu vatandaş zaten indirime konu olan yüksek faizleri göze alıp ev borcuna girmezdi.

• cruel_crazy C kullanıcısına yanıt
    https://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/

• ulashcan U kullanıcısına yanıt
    benden önce yazmışsın kardeşim.
  • heisenberg____ H kullanıcısına yanıt
    2300 TL aylik taksit ödüyorum, 18 ay kaldı, 1,10 dan çekmiştim, acaba ne kadar kâr olur, taksit oranını da artirabilirim.

• Yapılandırma yaparken vadeyi kısaltıp taksiti de bir tık yükselebilirseniz yeni faiz oranı işe yarar. Aksi halde hiç bir şey ifade etmez. Taksit ödediğiniz sürede ödeme gücünüzün arttığını, yeni ev masraflarından kurtulduğunuzu var sayarsak aylık ödemenizi yükseltmenizi, vadeyi kısaltmanızı öneririm. Temel amaç yeni faiz oranı ile daha kısa vaddede borçtan kurtulmak olmalı. O zaman çok kar edersiniz.

• Arkadaşlar bugün ilk giden bilgilendirebilir mi ona göre işten izin alıp gideyim bende

• Ben gittim vakıfta ekran açılmamıştı daha

• ziraat bankasına gidip yapılandırdım arkadaşlar, 0,99 faiz oranı ile 1% masraf kestiler başka bir ücret yok.
  • halkbanktayım %1 masraf ve 3 otomatik ödeme talımatı zorunluluğu var dedi. işlemlere başladı bakalım inşallah olur.

• yapıkrediden 1,11 ile çekmiştim arkadaşlar.
    şimdi kamu bankalarından taşıma ve yapılandırma şansım varmıdır?
    değer mi? ne kadar peşinat gider masraflar için?
  • yapılandırmayı illa kredi gününde mi yapılıyor arkadaşlar böyle bir bilgi geldi bana. Bilgisi olan var mı?
  • fr33b7y F kullanıcısına yanıt
    Yüzde 2 ceza yok demi hocam yada içine mi yedirdiler ki

• Ekim ayı kredisini ödeyip öyle yapıyorlar yapılandırmayı

• outworks kullanıcısına yanıt
    Ceza yok sadece 1% masrafı aldılar içine giydirme yapmamıştır herhalde.

• Kendi şubenize mi gittiniz arkadaşlar? Herhangi bir şubeye gitsek olur mu dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.