Bildirim
kamyon yada otobüs kullandınız mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aaaah ah çocukluğumdan beri hayalimdir otobüs kullanmak, ama nasip olmadı bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben e ehliyet aldim ama kurs disinda hic kullanmadim Simdi verseler kaldiramam bile herhalde .Hem e hem b hemde a2 ehliyetim var
Benimde halayim gercek oldu ,15 senedir otobüs koltugunda oturuyorum ve inanin vardiyanin bitmesini
iple cekiyorum
Otobüs şoförleri vardiyalı mı çalışıyor yav?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 scania g420 ve Mercedes 403 kullandım
Bir kamu kurumunun soforluk sinavina girmistim orada Man otobus surdum.Bir de E ehliyet alirken direksiyo nsinavinda.Ama taksinin keyfi bence daha iyi.
V8 303
Travego 17 shd
403
Setra 417 hdh
Bide kırkayak ford 3230
-
bende zevkine kullanmayı isterimde şuana kadar nasip olmadı onun haricinde otobüs ve kamyon şöförlüğü zor Allah yardım etsin -
Kullandıklarım;
Körüklü Conecto
4140
1843 -
Almanyada calisiyorum
Sabah 4- 14
Öglen 13-22 arasi calisma saatlerimiz oluyor
Hostluk yaparken zamanında kullanmıştım ama o da 1 km en fazla yetti bana. Sonra çıktım işten zaten -
https://www.youtube.com/watch?v=FX8w-uKyPLw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomik07 -- 15 Temmuz 2017; 11:37:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X