Ne var ne yok Kilitlemişin Coo..k Canın yandı Galiba
güzel char andreamda başarılar dilerim
can we mana potlarını niye kilitlemedin???
quote:
Orjinalden alıntı: _destroyer_
can we mana potlarını niye kilitlemedin???
bende onu sorcaktım
şu an ki aklım olsa varya gider can potlarına wolflere kadar kilitlerdim ama kader işte belli olmaz benimde ağzım yandı 100 ytl lik itemim gitti şu şifre değişiminin açılmaması yüzünden
sağlam çar ama bnce %96 birden %100 olursa karışmam
walahi char soyulursa takıları fılan cope atıyolar o yuzden kıtlı bı defence chıtn set var ztn oda kıtlı fplerde undy ıcın kıtlı yanı bırı gırse chara hıc bısı alamaz potlar dısında
GüzeL char.. Evet haklı adam
quote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
sağlam çar ama bnce %96 birden %100 olursa karışmam
59 a geri düşmek çok zor diil
NoT:Eskiden 59 a düşünce master açmadıysan ardream alıyodu
Ya abi mnyk bi char o yaaa.. dagıtıo ortalıgı belki grmüşünüdür priestim war 54 lwl juniorsonic:Dbu arada char süperrrrrrr
wooow:D
Güzel Nick
Ama CAnın Yanmış ßi Kere Galiba Görev Takıları ßile Kitli ßenimde ßi Kere YAnmıştı 62 kağıdımı almışlardı insana 1 milyon 62 kağıdı için çok gözüküyor fakat , bir kere başına geldikten sonra iş değişiyor ..
quote:
Orjinalden alıntı: SoundOfSilence
Gorev takılarını da kitlemek fazla olmus ama ..
çok mantıklıca görev itemlerin yanarsa warrior undy alırken cok dusuk hp gelır benim charda 6100 hp var 66 lvl im cypherda oynayan bi abi var elnde giga +7 2H var 6000 canı var und le normalmi cok dogru yapmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme