Şimdi Ara

KAN ÇIKAR - KNİGHT ONLİNE +BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LÜTFEN BAKIN
    VE YORUM YAPIN

BİLGİSAYARIM ÖZELLİKLERİ

- HARD DİSK --------- 40GB 7200 HDD

- EKRAN KARTI -----GeForce2 MX/MX 400 -(64 mb)-

- ANA KART --------- MSI 850 pro5 (MS-6545)

- RAM ---------------- 256 MB rdram

- SES KARTI --------C-Media Wave Device

-İŞLEMCİ ----------- P4 1.7 478 PIN 400 MHZ

ALINMAYA DÜŞÜNÜLEN LİSTE ( SIFIRDIR, 2.EL DEĞİLDİR )

- HARD DİSK -------- Seagete 80 GB, 7200 RPM, 8 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.9

-ANA KART --------- SAPPHIRE 12016-01-50R Sc-940, ATI-RS485 Ses/LAN VGA Dual DDR II (ONBOARD OLARAK ,SES KARTI + atı x300 EKRAN KARTI 256 MB +ETHERNET VAR )

- RAM --------------- VERITECH 1 GB, 800 MHz, DDR II

-İŞLEMCİ -----------AMD Athlon 64 3600+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2)

BUNALR 400 YTL YAPIYO ARKADAŞLAR , BENİM BÜTÇEM 400 YTL
    SİZCE NASIL ? , ( OYUN OYNUYORUM KNİGHT ,SİLKRAOD , CARBON fALAN -KASMAMASINI İSTİYORUM )

EĞER DAHA İYİ Bİ SİSTEM YARATABİLİRSENİZ 400 YTL BÜTÇE İLE LÜTFEN YARDIMCI OLUN

---şuan eski bilgisayarı kullanıyorum daha değişlik yok fakat değiştirmeye karalıyım----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhipxx -- 17 Mayıs 2007; 16:38:40 >

• eski bilgisyarında silk road knıght filan oynabilirsin ama carbon olmaz sanırım

yeni pcde de kasmadan oynarsın son sistem değil ama senı baya bi goturur 400 ytl yede bu kadar olur zaten iyi pc toplamıssın ama kasan iyi olsun fan sıstemlerını filan güzelce sec yerleştir

saygılar!!!
  • uppppppppppp
  • ßro sen bu kadar Bilgiyi Nerden ögrendin xD işlemci su Yok eKran Kartım su diye :) ßen pc özlkklerini anca ßilgisayarıma sag tıklıom xD öyle bakıom böyle bişi yok
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • ZUAHHAHAHHA BİLG. KULLANAN HERKESİN BİLMESİ LAZIM BİLMİYORSAN BRAK O BİLG. I
  • yukardaki pc ye 400 ytl demişsinde senin eski pc de p4 1,7 478 pin 400mhz biraz düşük olabilir ama bir çok oyunu gayet ii oynarsın...
    bence 400 ytl yeni pc alacağına eski pc ye ram ve ekran kartı al ve iyi soğutma içinde güzel bir kasa gayet ii olur
    hem amd işlemci hemde uydurmasyon bir anakart...
    bilgisayar firmalarının hazır pc lerinden sakın alma ve onboard ekran kartı olan anakartla oyun oynamyı düşünme bile...
    ekran kartı anakart üzerinde olan pc lerde ekan kartı ramden mb yer, 1gb lik remin 256 mb sini ekran kartı yer...
    bu yüzden oyunlar olduğundan daha yavaş ve verişmsiz oynarsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.