Şimdi Ara

Kan grubu belirtir belge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
29.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyet için istiyorlar ben 2014de kızılaya kan bağışı yapmıştım oradan bana bir kart verdiler kan grubum bilgilerim falan var acaba ehliyet için bu kart geçerli olur mu ki
    Şöyle birşey
    http://i.hizliresim.com/yVp18a.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raintimex -- 26 Eylül 2016; 11:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saglik ocagi ve ya hastaneden alinmasi gerekli diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten o belgeyi kurs değil emniyette istiyolar büyük ihtimal olur
  • Ehliyeti Yen'i aldım perşembe günü kan grubu belirtir kağıdı almadan gittim kimliğimde yazıyordu emniyette kan grubu beyan dilekçesi gibi birşey var oraya kan grubunu ad soyad adres telefon yazıp kan grubunu beyan edince karta gerek kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: manas22

Ehliyeti Yen'i aldım perşembe günü kan grubu belirtir kağıdı almadan gittim kimliğimde yazıyordu emniyette kan grubu beyan dilekçesi gibi birşey var oraya kan grubunu ad soyad adres telefon yazıp kan grubunu beyan edince karta gerek kalmıyor

Merhaba,

Karakola hangi belgeleri vermemiz gerekiyor (biometrik fotoğraf, sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, sağlık raporu vs.)
  • Benim dosyayı sürücü kursu hazırlamış zaten içinde sertifika fotoğraf ve sağlık raporu vardı bankaya 20 tl vergi dairesine 514 lira yatırdım sonra emniyete gittim sıra aldım işlemleri halledip geçici ehliyeti verdiler

• quote:

Benim dosyayı sürücü kursu hazırlamış zaten içinde sertifika fotoğraf ve sağlık raporu vardı bankaya 20 tl vergi dairesine 514 lira yatırdım sonra emniyete gittim sıra aldım işlemleri halledip geçici ehliyeti verdiler

Hocam internetten randevu almadan mı gitmistiniz?

Bir de sağlık raporunuzu nerden almistiniz ve tarihi neydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bunu anlamadım her yerde kan grubu kartı gerek diye yazıyor ama bugün kursta gerek yok nüfusta yazıyor zaten dedi.
  • trsss T kullanıcısına yanıt
    Yok randevu falan almadım internetten randevu almak için girdim siteye ertesi güne veriyordu bende aldım belgeleri gittim emniyete emniyette sıra aldım 1 saat falan bekledim sıra geldi işlemleri hallettim sağlık raporunu kursa yazılırken almıştım temmuz sonunda aile hekiminden ücretsiz almıştım

• manas22 M kullanıcısına yanıt
    Hangi ilden aldın

• Deadllyy D kullanıcısına yanıt
    Aksaray ilinden

İstanbulda 1 aydan önce görülen randevu bile bulamadım hayırlı olsun bu arada

Teşekkürle Ben sizin yerinizde olsam belgeleri toplar gidip Emniyete şansımı denerdim

Randevusuz kabul etmiyolar gidip sormuştum

• Arkadaşlar ben ilk internetten randevu aldım sonra vergi dairesine harç 403 kart içinde 105 ödedim sonradan halk bankasına 20 tl şöförler odasınada 3 tl ödedim toplam elinizde 3 makbuz olması gerekiyor daha sonra biyometrik fotoğraf çektirdim 2 tane gerekti onun dışında fotoğrafta olan belge işe yaradı benim kimliğimde yazmıyordu kan grubu kurs zaten oraya bıraktığınız bütün belgeleri hazır elinde tutuyor yinede dosya içinde olması gerekenler ( öğrenci belgesi ben vermiştim , sağlık raporu , kimlik fotokopi , sürücü belgesi sertifikası , kursa başvuruda doldurulan bir belge ) bunların hepsi zaten kurstan hazır veriliyor ama bu belgelerin geçerlilik tarihi 2 sene ekstra sizin eklemeniz gerekenler 3 makbuz ve 2 biyometrik fotoğraf daha sonra gidip orda işlemleri yaparken parmak izi falan alıyorlar en son size 15 gün geçerli geçici belge veriyolar 15 gün içinde de ehliyetiniz eve gelmesi gerekiyor benim daha gelmedi geçen hafta çarşamba gitmiştim

evet randevusuz almıyorlar ama oraya gıdınce boşsa eğer randevu alınıyor ben gittiğimde 2 3 kişi vardı oradan randevu alan ama şehirin kalabalık olma durumuna göre değişiklik olabilir
  • valla seninki iyi ben izmirdeyim ksk de 28 kasımdan önce yoktu. her saat başı takıp ediyorum şansıma 21 Ekime yer bulabildim
  • Sherlocked19 kullanıcısına yanıt
    Ooo maşallah benim ehliyetim geldi 2 gün önce

• quote:

Benim dosyayı sürücü kursu hazırlamış zaten içinde sertifika fotoğraf ve sağlık raporu vardı bankaya 20 tl vergi dairesine 514 lira yatırdım sonra emniyete gittim sıra aldım işlemleri halledip geçici ehliyeti verdiler

Hocam kurs dosyamizi hazirladiginda onu emniyete goturunce herkese direk gecici ehliyet veriyorlar mi? Yoksa ozel talep mi ettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Ben talep etmedim onlar normal prosedür olarak verdiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.