Bildirim
Kan grubu kartı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Büyük ihtimal geçerli olur eğer çok kafanıza takıyorsanız herhangi bir hastanede 10 tl karşılığı yenisini yaptırabilir veyahut sağlık ocağında ücretsiz şekilde yaptırabilrisinz. -
quote:
Orijinalden alıntı: andreyfatih
Büyük ihtimal geçerli olur eğer çok kafanıza takıyorsanız herhangi bir hastanede 10 tl karşılığı yenisini yaptırabilir veyahut sağlık ocağında ücretsiz şekilde yaptırabilrisinz.
Bu parmaktan kan alınma işlemi nasıl , beni biraz kan tutuyorda ve cok uzun mu sürüyor o iğneyı batırmalari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlık ocağına gittiğimden damardan alındığını ve sonucun 1 gün sonra çıktığını söyledi bende o kadar bekleyemem dedim ve hastaneye gidip çıkarttım odaya girene kadar parmağımdan alıcaklarını sanıyordum fakat damardan aldılar. fakat eskiden parmaktanda aldırmıştım o kartı kaybettiğim için bunlarla uğraştım bu kadar parmaktan çok rahat eğeröyle bi sıkıntınız varsa parmaktan yaptırın hiç birşey hissetmiyorsunuz kan bile görmüyorsunuz nerdeyse makineye sokuyosunuz parmağınızı tık ediyor parmağı çekiyorsunuz hemşire parmağınızı sıkıp 2 damla kan alıyor bitiyor sıfır acı sıfır stres :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X