Şimdi Ara

Kan grubu kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyet için bebeklikten kalma kan grubu kartim var , o geçerli olur mu emniyette sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal geçerli olur eğer çok kafanıza takıyorsanız herhangi bir hastanede 10 tl karşılığı yenisini yaptırabilir veyahut sağlık ocağında ücretsiz şekilde yaptırabilrisinz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreyfatih

Büyük ihtimal geçerli olur eğer çok kafanıza takıyorsanız herhangi bir hastanede 10 tl karşılığı yenisini yaptırabilir veyahut sağlık ocağında ücretsiz şekilde yaptırabilrisinz.

Bu parmaktan kan alınma işlemi nasıl , beni biraz kan tutuyorda ve cok uzun mu sürüyor o iğneyı batırmalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık ocağına gittiğimden damardan alındığını ve sonucun 1 gün sonra çıktığını söyledi bende o kadar bekleyemem dedim ve hastaneye gidip çıkarttım odaya girene kadar parmağımdan alıcaklarını sanıyordum fakat damardan aldılar. fakat eskiden parmaktanda aldırmıştım o kartı kaybettiğim için bunlarla uğraştım bu kadar parmaktan çok rahat eğeröyle bi sıkıntınız varsa parmaktan yaptırın hiç birşey hissetmiyorsunuz kan bile görmüyorsunuz nerdeyse makineye sokuyosunuz parmağınızı tık ediyor parmağı çekiyorsunuz hemşire parmağınızı sıkıp 2 damla kan alıyor bitiyor sıfır acı sıfır stres :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.