Şimdi Ara

Kan Tükürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, doktora gitmeden önce bir fikrinizi alayım dedim. Malumunuz bayramdayız, haliyle doktora da gidemiyorum.

Bundan yaklaşık bir hafta önce çalıştığım yere bir araba geldi ve arabanın içerisinde köpek tüyü veya kılı vardı koltukların üstünde (araba yıkamada çalışıyorum bu arada) ben de arabanın içini temizledim ancak daha sonra arabanın içini temizleyip arkadaşlarla konuşurken içime bir kurt düştü, sağ olsun onlar da pek korkuttular beni. Kaçtı mı kaçmadı mı bilmiyorum da tahminen kaçmamıştır, psikolojik olarak kafamda kurduğumu düşündüm. Olaydan üç gün sonra zaten işi bıraktım. İşi bıraktıktan sonra da boğazım hafif şişti sanki yutkunurken bir şey birikmiş gibi orada zorluyor beni.

Babam soğuk su içtiysen ondandır falan dedi geciktirdik, ondan sonra cuma günü falan da sarı tükürüyordum. Dişimdendir dedim fazla sallamadım, Pazar günü falandı herhalde sabah kalktım lavaboya tükürdüm kanlı geldi, biraz boğazımı zorlayıp tükürdüm bu sefer lekeli geldi, açık renkte bu arada ama hafif kahverengimsi de bir şeydi. Diş etlerim kanamıştır dedim ama dişlerim kanasa ağzımda o kokuyu ve tadı hissederdim. Şimdi bu sabah da tükürdüm kendimi zorlamadan yine aynı şekil açık renkte bir kan geldi tükürükle karışık.

Sorun nedir arkadaşlar? Boğazım tarhiş olmuştur ondan mıdır? Sigara, alkol vb. gibi şeyler kullanmam. Ayrıca burnumda kemik var, geceleri yatarken nefes alamıyorum ağzım mecburen hep açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahrym -- 29 Temmuz 2014; 16:08:58 >

• Köpek tüyü veya kılı ile alakası olacağını sanmam. Köpek kılı ve tüyü yutunca kist yapma olasılığı var ama oda dediğin şeye sebep olmaz. En azından ben duymadım, görmedim ve yaşamadım. 4-5 Sene ailecek köpek besledik kim bilir taç defa köpeğin kılı ve tüyü ağzımıza kaçmıştır. Çok tüy ve kıl döken bir köpeğimiz vardı ama hiç böyle ağızda kanama filan olmadı.

Bir doktora gitmeni öneririm. Doktor derse ki kıldan ve tüyden olmuştur o zaman biz büyük bir şans eseri bu tür bir rahatsızlık yaşamamışız demektir. Sonuçta ben ne yazarsam yazayım doktordan daha iyi bilecek değilim. O yüzden kesin sonuç için bir doktora git.

Bu arada öksürük filan durumu var mı ? Öksürük varsa bu ciddi bir şeye işarette olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Köpek tüyü veya kılı ile alakası olacağını sanmam. Köpek kılı ve tüyü yutunca kist yapma olasılığı var ama oda dediğin şeye sebep olmaz. En azından ben duymadım, görmedim ve yaşamadım. 4-5 Sene ailecek köpek besledik kim bilir taç defa köpeğin kılı ve tüyü ağzımıza kaçmıştır. Çok tüy ve kıl döken bir köpeğimiz vardı ama hiç böyle ağızda kanama filan olmadı.

Bir doktora gitmeni öneririm. Doktor derse ki kıldan ve tüyden olmuştur o zaman biz büyük bir şans eseri bu tür bir rahatsızlık yaşamamışız demektir. Sonuçta ben ne yazarsam yazayım doktordan daha iyi bilecek değilim. O yüzden kesin sonuç için bir doktora git.

Bu arada öksürük filan durumu var mı ? Öksürük varsa bu ciddi bir şeye işarette olabilir.

Öksürük dün vardı, bugün neredeyse yok. Dün zorladığımdan olabilir belki, bugün bir kaç kez hariç hiç öksürmedim. Ayrıca köpek kılını yuttuğumu sanmıyorum, yuttuysam da %20 falandır herhalde. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahrym -- 29 Temmuz 2014; 19:16:27 >

• dr gıt mutlaka aklıma bırsey gelıyorda dusunmesı bıle korkutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

dr gıt mutlaka aklıma bırsey gelıyorda dusunmesı bıle korkutucu

Aklına tam olarak ne geliyor? Doktora gitmeden bir aile hekimine görünüp boğazıma baktıracağım ondan sonra tekrar bir kbbye gideceğim. Ama bayramın geçmesini bekliyorum
  • Arkadaşlar doktora gittim, Allaha şükür hiç bir şey çıkmadı. Bir de kan testi verdim boğazlarıma da baktılar bi olay yokmuş zorladığımdan olabilirmiş. Burnumda kemik olduğundan ağzım açık uyuyodum onun için de sprey verdiler. Hala sarı tükürüyorum ama o da gider zamanla inşallah. Eğer kanama da olursa 4-5 gün daha yine polikinliğe gideceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.