Bildirim
kan tutması tıp için engel midir
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yakın hastane varsa git bi 5-10 kişi gör alışırsın herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayılıyorum gördükçe bugüne kadar hep olmasa da çok kan olan bir şey gördüğümde kendimden geçiyorum aşılamayacak bir sorun olduğunu sanmıyorum sadece psikolojik bir şey yüksekten korkmak gibi -
kime sorsam bizim fakültede de vardı şimdi geçti birşey olmuyor diyorlar. ama sen iyi düşün sonucta önemli bi karar -
2. sene okulu bırakırsın veya mecburiyetten okuyup beceriksiz bir doktor olursun. Kontenjanları işgal etme. Git iyi bir pilot veya mühendis ol.
Rakip eleme çabaları vol3.
Cidden büyük bir fobin varsa tıp tercih etmeden önce psikoloğa git. -
heralde olum kan görmeden tıp mı okunur...yenmen lazım o korkunu yoksa o sekilde olmaz -
kana dayanamayip seçenler çok tipta. Bazilari bayilip bayilip duruyor sonradan alişiyor, bazilari alişamiyor birakiyor. Tip cok ağirdir, sadece kan değil olay. Ben bu kan olayini yenerim, dersler de sorun degil, günü gününe çalişirim, calismayi seven biriyim diyorsan seç .
Evet engel
sağolun arkadaşlar seçicem zaten tıp alternatif olarak düşündüğüm bir meslek ilk tercihim değil yani ilk tercihim uçak mühendisliği olmazsa tıp olacak yeneceğimi düşünüyorum kan dışında tıpı her türlü yaparım korkularlar karşılaşıldıkça korku derecesi azalır bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X