Şimdi Ara

Kanada 2014 vize başvurusu için bilmeniz gerekenler!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanada çalışma izni vermiyor diye biliyorum. Dil okulunu araştırdığımda avustralya irlanda yeni zellanda izin verdiğini öğrendim. 6 ay üzerinde ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Benimde bildiğim üniversite veya kolej öğrencileri çalışabiliyor canada da çünkü onların vizesi 6 ay üstü veriliyor zaten..dil okuluna gelenler kısa dönem olduğu için çalışabilirler mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felist kullanıcısına yanıt
    Dil okulu için sordum. Dil okuluna her ülke izin vermiyor. Teşekkürler

• Dil okulunda iken haftalık 20 saat çalışma hakkı var öğrencinin. Ama bi Master veya undergrad Öğrencisi gibi rahat değil.

• arkadaşlar
    sizden ricam bana bir yol gösterin
    4 yıllık lisans sağlık memuru ve 3 yıllık 657 devlet memuruyum orta seviye ingilizcem var
    elde avuçta ne varsa biriktirip ücretsiz izin alıp canadada eğitim görmek ve kalıcı olarak çalışmak istiyorum..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Merhaba,
    Burada sağlık mezunu olan bir kişi tanıyorum ama o buraya Yerleşme vizesi almış.. Kanada da sağlık önemli bir bölüm sanırım kendisi HEmşir .. Dil okulu için merak ettiğin ne var onu anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdığnız kişi kimse görüşme imkanımız var mı?
    dil okullarıyla alakası şu
    eğer varsa bi imkanımız orada dil okuluna gitmek ve orda kalmak istiyorum
  • Arkadaşlar vize çıkması çok mu zor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kanada'da dil egitimi aliyorum suan. Sorularinizi yanitlamaya calisabilirim.
    Vize cikmasi konusunda diyebilecegim sey gercekten maddi olarak yeterli bir gostergeniz olmali birde neden gideceginizi iyi bir sekilde belirtmelisiniz ben cok sikinti cekmedim ama cekenler var.
  • Ennsatir kullanıcısına yanıt
    Hocam sen vizede bankada ne kadar gösterdin?
    Ayrıca hangi şehir ve memnun musun?
  • Felist kullanıcısına yanıt
    Kanada da göçmenlik ibaresini bugünlerde çok görüyorum .Üniversite mezunları olarak yada normal göçmenlik konusunda bilginiz var mı yani araştırma yaparken rastladınız mı hiç ?
  • Hocam ben para gostermedim garantorluk belgesi gosterdim burslu olarak geldim kanadaya ben.
    Diger mevzu da evet kanada cok soguk ama benim bulundugum yer kanada nin en sicak yeri geleli 5 ay oluyor neredeyse sadece 1 kere kar yagdi oda 3-5 cm bile degildi oylesine gozuktu :D . Kaldigim yer kanada nin en pahali yerlerinden biri havasi da trabzon gibi diyebiliriz yagmurlu sadece nemi yok temiz havasi var.
    hocam dil eğitimine nasıl burslu gidebildin?
    Hocam aylık ne kadar gidiyor?
    Aile yanında mı kalıyorsunuz?
    İnsanları cana yakın mı?
  • Hocam bursum kanada dan degil.Turkiyeden ve dil kursu sadece bir bolumu master yapmak icin kazandim bursu.
    Hocam vancouver ucuz bir yer degil diger yerlere gore . Paranizin buyuk bir kismi kira ya gidecektir. Ortalama 700$ kiraya vermen gerekir.Homestay degilim kendim kaliyorum.Public transport ta ortalama 100$ vermen gerek.Yemek konusunda bir sey diyemeyecegim ben disaridan cok yemiyorum haftada bir kere belki. yani ortalama 1000$ gidebilir. Insanlar konusunda gercekten cana yakinlar,Mesela daha kanada daki 2. gunum banka hesabi acmaya gittim. Sirada beklerken bir bayan geldi hal hatir sordu ve ne gibi bir ihtiyacimiz oldugunu soyledi .Konustuk oyle hesap actiracagimi soyledim biraz beklemeniz gerekir dedi kahve filan icer misiniz dedi.Yani lafin kisasi cana yakinlar.Suana kadar herhangi bir sikinti yasamadim insanlar konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.