Şimdi Ara

Kanada, Avustralya veya Yeni Zelanda'da okumak için burs imkanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim fakat okuldan memnun olmadığım için bahsettiğim 3 ülkeden birinde mühendislik eğitimimi devam ettirmek, gerekirse yeniden başlamak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla üniversite ücretleri baya uçuk özellikle günümüzdeki kur değerlerini de düşündüğümüz zaman. Bu nedenle biraz burs imkanlarını araştırmaya karar verdim ama bir şey bulamadım.

Eğer bilgisi olan varsa bu konuda paylaşabilirse

• Konunuzu bölmek istemem ama okulunuzdan neden memnun değilsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolagulucan -- 22 Ocak 2014; 4:09:19 >
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bir kaç hoca dışında düzgün bir şey anlatan olduğuna inanmıyorum fazla. benim dönemimde ve sonrasında gelen kişilerden de aynı yorumları alıyorum demek ki sadece ben değilim böyle düşünen genel konu o yönde.
  • Anladım ben de şuan gazi eem'deyim. Ben de memnun değilim eğitimden. YGS 'ye tekrar hazırlanıyorum.
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    memlekette adam gibi üniversite yok sanırım. başarılar tekrar sınavda
  • Ya iyi bir okul okuyacaksın ya da iyi bir torpilin olacak sanırım :/ Sana da başarılar.
  • Yeni Zelanda'da Ph.D okuyacaksan, domestik ucrete tabisin(yani ulke vatandasi kac para veriyorsa sende onu veriyorsun)

Avustralya'da cok nadir olarak Ph.D burslari oluyor + yillik 30 bin dolarda burs veriyorlar.

Kanada'da sanirim bildigim kadariyla bazi universitelerin lisans derecesinde burslari oluyor.

Bilgisayar Muhendisligi cogu universitede yok, genellikle IT, IS ve CS egitimleri oluyor bu universitelerde.

Avustralya'da IT okuyan birisi olarak Yeni zelanda'da ve Avustralya'da okumani tavsiye etmem. Hem az ders goruyorsun(donemde 4 tane ders) hemde cok pahali. AU&NZ'daki en iyi CompSci egitimi veren universite UNSW ve Turkiye'de ODTU nun biraz daha yukarisinda. AU ve NZ'de ozellikle stajda cok buyuk sorun cikar. O yuzden Kanada'yi tercih et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Zelanda’da İş
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ThisisaNightmare T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. kanada ilk tercihimzaten ama burs imkanı yoksa biraz zor gözüküyor benim için.
  • tyler durden palamut T kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak uygun yerler arıyosan bence Bulgaristanı araştırmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler durden palamut

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. kanada ilk tercihimzaten ama burs imkanı yoksa biraz zor gözüküyor benim için.

Sanirim yanlis anladin.

Ph.D Doktora egitimi oluyor. Yani lisans derecesinde Avustralya ve yeni zelandada burs yok. Bildigim tek burs akademik basari bursu oda lise not ortalamanla oluyor. Liseni IB veya A level yaptiysan oluyor oda(Milli egitimin standard diplomasina burs yok yani)

O yuzden en iyi burs sansinda kanada da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.