Şimdi Ara

Kanada community college ve yerleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kanadaya community college okumaya gideceğim fakat ilk önce dil okuluna gidip dil okulu bitince college geçeceğim dil okulu + college için 80 90 bin tl yeter diye düşünüyorum türkiyede 70 bin kredi çektim gerisinide birikmişimle tamamlayacağım türkiyede kimsem yok kaybedecek bir şeyim de yok sadece kanadada yeni bir hayat kurmak istiyorum.
    Sorum şu kanadada dil okulundan sonra College için vize uzatırken türkiyeye dönme durumum olurmu? Çünkü dönemem hem kredi borcu hemde askerlikten dolayı
    Aynı zamanda göçmenlik aldığımda da vatandaşlığa geçerkende dönme durumu olurmu bunu merak ediyorum oraya gidip asla geri dönmeyi düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Kredi borcunu herturlu senden alirlar. Askerlik konusu ise cok sikinti olmaz. Kimse sen asker kacagisin diye pasaportunu iptal etmez ya da yurtdisi cikis yasagi koymaz. Sadece havaalaninda sana 15 gun icerisinde askerlik subene teslim olacagina dair kagit imzalatirlar ve yollarlar. Bunu imzaladiktan sonra gecerli vizen varsa tekrar yurtdisina cikabilirsin.
  • Ahahahah o kadar kolaydı bu işler. Emin ol 80 milyonun 30 milyonu kredi çekip yurtdışına giderdi.

O parayı köküne kadar alırlar senden.
  • Tek akıllı da sendin zaten. Hiç kimse bunu düşünememişti .
  • Vize alırken kredi önüne çıkabilir.
  • Her college'a giden orada kalabilseydi ohooo göçmenden geçilmezdi ülke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Almanya'da Erasmus
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanada'da nasıl yeni bir hayat kuracaksın bir vasfın var mı?Belli ki bir vasfın olmadığı için kredi çekip ödememeyi düşünüyorsun ama söke söke alırlar onu merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithl3ss

Her college'a giden orada kalabilseydi ohooo göçmenden geçilmezdi ülke
    ülke zaten göçmenden geçilmiyor asyalı dolu. mezuniyet sonrası 3 yıllık çalışma ve oturum izni veriyorlar bunu da uzatabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.