Şimdi Ara

Kanada'dan sözleşmesiz iphone 3G alınır mı?(Acil..!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vdemirci arkadaşımız gayet mantıklı açıklamış ebay de de şu an 11 temmuzda piyasaya çıkmış iphonelar satılıyor. Ebay'e dikkatli bakarsanız orda 600-700$ arası gözüken fiyatlar açıkarttırma hemen al seçeneklerinde 1100-1600$ seviyesinden başlıyor. Tabiki çok istersen bukadar parayı verip getirtebilirsin, geldiğinde de yolda geçen sürede unlock u çıkarsa yükleyip kullanmaya başlayabilirsin. Ama anlamamak için direnen arkadaşları anlıyorum :) benim i-phone'um var.
  • arkadasım fabrıkası kanadada gıt bı ıncele dolaş belkı satarlar
  • Yukarida bir arkadasin degindigi gibi,Ebay uzerinden satanlar,sozlesmeli
    (24 ay, belli bir bedava gorusme dakikasi ile aylik sabit ucret karsiligi,belirlenen minimum aylik sabit ucretten dusuk olmamak kayi ile kisinin kendisinin belirleyebildigi, gsm hattiyla beraber abone olarak alinmis) aldiklari,simlocklu cihazi satiyor.

I-phone 3g yi suan birakin sozlesmesiz almayi,sozlesmeli bile bulmak zor.

Cunku tecrubeyle sabittir.

Cikacagi tarihte,yani gecen hafta, Hollanda da almak icin niyetlendim ama nafile,sayili gelmis olan 500 adet I-phone 3g ,geceden kuyrugu giren veya daha once on siparis yapmis kisilere bile yetmemis.

Bana bile kesin olmamakla birlikte 7-8 hafta sonrasina gun verdiler.

Suanki istenen fiyatlari gozden cikarip,sansiniz varsa ve gumruge takilmaz ise Ebay uzerinden sozlesmesiz alabilirsiniz ancak,degecegini daha dogrusu suan icin Turkiye deki herhangi bir operatorun hattiyla kullanabileceginizi sanmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Hannibal

Arkadaşlar 1 ayı geçkindir Apple I phone 2.0 3G piyasada kapışş kapışş... ayrıca unlocked ve sözleşmesiz ı phone 2.0 bulmak çok kolay bakın ebay.com a kaynıyoooooo ve worldwide

Hadi ya
  • Destekleyen üstadlarıma arkadaşlarıma teşekkürler...
  • suan iphone sozlesmesiz satilmiyor. satiliyor denilen yerler de yalan soyluyor. tabiki biz de sozlesmesiz satilmasiniz isteriz ama suan icin sozlesmesiz almak mumkun degil. internetten de bu tarz seylere kanip siparis vermeyin. walla dolandirilirsaniz karismam
  • slm

http://www.rogers.com/web/link/newPhoneBuyFlow

http://www.fido.ca/web/page/portal/Fido/iphone

Burdan telefonu alirsin sozlesmeli sonra gidersin *611 arasin oparetore telefonumu devretcem dersin

ordan zilden bir isme bakarsin adreste zaten belli bu kisinin adini verirsin yanindaki arkadasinda alir telefonu

herseye yes der.Sozlesmen devir olur Sende basar Turkiye gelirsin Turkiyede yasiyosan zaten rogers sana ne yapacak.

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1558 bu tutorialla G3 kirarsin,

Butun telefonlar kanadada sozlesmeli satiliyor,el altindan satilan telefonlarda var bir sekilde sozlesmeli aliyorlar yanlis bilgiyle yada baska bir yolla

yalniz kanadada kalcaksan sozlesmeyide odemezsen o zaman kredi raporuna isler rogers 7 sene kalir kesinde isler kredi puanin duser baskada birsey olmaz.

• değişen birşeyler var mı arkadaşlar?bu arada 1. nesil iphone lardamı sözleşmeli kanada'da?ben 3g almak istiyorum ama olmadı 1. nesil alayım bari diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

suan iphone sozlesmesiz satilmiyor. satiliyor denilen yerler de yalan soyluyor. tabiki biz de sozlesmesiz satilmasiniz isteriz ama suan icin sozlesmesiz almak mumkun degil. internetten de bu tarz seylere kanip siparis vermeyin. walla dolandirilirsaniz karismam

Japonyada sözleşmesiz satılıyor
  • bana kanada lazım hacı japonya değil..ama japonyada satılıyorsa belki kanada da da satılmaya başlanır..bilen birilerinden yardım lütfen..
  • başlığı da düzelt artık istersen g3 macintosh un pc modeli 3G yapacaksın
  • arkadaşlar Allah aşkına konuyla ilgili cevaplar yazın ya..burada cevap bekliyoruz..başlığın ne ilgisi var şimdi sorduğumla anlamıyorum ki?
  • basligin cok onemi var arkadasim eger konudan bahsedeceksek konu g3 macintosh pc olmus nasil insanlariz anlayamiyorum ahmet yazacagina mehmet yaziyorsun ve bunun ne onemi var oluyor sonra.kanadaya gidip oradada g3 dersen pc yi verirler kucagina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 3 Ağustos 2008; 19:36:42 >
  • 3g de yazsam g3te yazsam herkes ne yazdığımı anlıyor..bugüne kadar konuşulanlara bakma gayreti gösterseydin zaten bunu anlardın..i phone dedikten sonra yanlış bişey vermezler sen merak etme..sorunla ilgili bilgin yoksa meşgul etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutcheren -- 3 Ağustos 2008; 20:57:22 >
  • ok başlığı düzeltmişin
  • Hollanda'da yok mu 3G iPhone? ''dutch'' diye yazdığına göre Hollanda bağlantılı olman gerekir Başka bir anlamı da olduğunu sanmıyorum...
  • Türkiyede yaşıyorum ben Hollanda da değil..
  • Benim de Çinde bir arkadaşım var.Orada bulma imkanım nedir?Veya çinden wirellessli benzer kalitede bir telefon bulabilirmiyim?Yardımlarınız için tşkler
  • Arkadaşlar bu soruya lütfen bilen ve Kanadada yaşayan bir arkadaş emin olarak cevap versin.Sorum şu;ben 3 aylık turist vizesi ile buraya geldim.Burada bir Türk bana sen telefonu sözleşmeli al ertesi gün arar sözleşmeyi iptal ettirirsin ve telefon sende kalır dedi..Böyle bir şey yapabilimiyim?bilgisi olan lütfen yardım etsin..
  • sora Kanada ya 2. girişinde sorun çıkmasın dikkat et bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.