Şimdi Ara

Kanada'dan sözleşmesiz iphone 3G alınır mı?(Acil..!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç hafta sonra Kanada'ya gideceğim..Bu yeni çıkan iphone g3 ü oradan almayı düşünüyorum.Ama bir sözleşme imzalamaktan bahsediyorlar..Sözleşme imzalamadan iphone g3 alamazmıyım?Bununla birlikte Kanada'da fiyatları nedir?Acilen yardım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutcheren -- 3 Ağustos 2008; 17:21:17 >

• Alınmıyormuş malesef. Başka bir konuda bir arkadaş yazmış.. Ek olarak g3 değil 3G
  • çok saçma ama ya..mantığı ne ki bu işin?
  • Mantığı hem Apple'a hem de anlaşmalı olduğu şirkete daha fazla kazandırmak.. Ellerinde bir güç var, kullanıyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: dutcheren

çok saçma ama ya..mantığı ne ki bu işin?
  • iyide o ülkede yaşamayan biri alamıyor hiç bi şekil?apple nasıl daha fazla kazanmış oluyor?ben Türkiyede gidipte 1500 ytl vermem o telefona..ama 600 dolar veririm..ayrıca bu dediğin iphone 1 içinde geçerlimi?
  • O ülkede yaşamayan da, kendi ülkesinde alıyor. Bir şekilde satılıyor, zaten fazlasıyla da satılıyor, sen almasan da başkası alıyor..

Nası daha çok kazanıyor. Sözleşmeli satıldığında, direk satılmasından daha fazla net kar ceplerine giriyor olması gerek.. Sözleşmede ödediğin her ay ki faturanın içinde aslında telefonun da parası oluyor çünkü..
  • e peki Amerika'dan sözleşmesiz almak mümkün diyorlar..bu alamama durumu Kanadaya mı özgü?Ayrıca benim ülkemde 1500 ytl olursa Kanada'da 600 dolar olursa neden buradan alayım ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerikadan sözlesmesiz almak mümkün mü???
  • Şu an daha Amerika'dan sözleşmesiz almak mümkün değil diye yazıyordu diğer konuda..
  • heryerde başka bişey yazıyor ya..eğer amerika da mümkünse kanada'da da mümkündür..Benim fikrim bu tabi..
  • sözleşmesiz almayı kast ediyorum yani..amerika da mümkünse kanada'da da mümkündür diyorum..net bilen yok mu?oralarda yaşayan ya..?
  • Dün çıktı.. Dün burdan barbee nickli bi arkadaş alacaktı, hatta Türkçe incelemesini de yapacaktı. Fakat sözleşmesiz satmamalarından dolayı alamamış, sadece Apple Store'da inceleme şansı olmuş.
  • apple store da sözleşmeli satıyor yani..
  • Öyle gözüküyor..

quote:

Orjinalden alıntı: dutcheren

apple store da sözleşmeli satıyor yani..
  • hmm..anladım..gelişmeleri bekliycez o zaman..
  • arkadasım ben 3g den oncekini amerikadan aldırttım annemlere yanında arkadasları da gitti yaklasık 10 tane iPhone aldılar tanesi 430$ a geldi 8gb orda gezdiren rehber onlara apple storedan alındıında anlasma olaylarını anlatmıs daha snra rehber sıradan bi telefoncuya goturmus ve hic anlasma yapmadan almıslar telefonun icinden A&T kart cıktı ama direk attım bn yani iyi arastırırsan bulabilirsin ama sole bi sorun olabilir mesela anlasmasız aldın 3g olanını ve 1 ay sonra bozuldu apple garantiden yapmayabilir cunku bakarsa ve derse sn bna 2 yıl boyunca para vermemissin o zmn yapmayabilir gerci o kdrda onemli bisey deil anlasmaya vercein parayı servise veririsn

• hmm..olabilir diyosun yani..anladım..çok kafam karıştı ve alamiyacagim düşüncesiyle çok hayal kırıklığına uğradım..
  • yani biz aldık suan babamda ablamda ve bende war eger iyi arastırırsan bulabilirsin cunku bu durumdan rahatsız olan o kdr cok kisi warki mutlaka birileri uyanıp buna bi zoum getirmistir tek yapman gereken arastırmak
  • tamam araştırırım..gerekirse deneyip alırım..
  • en iyisi ama gitmeden once iPhone 3G icin unlock v.s programları cıkmıs olsun aldıktan sonra burda elinde patlamasın ;)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.