Şimdi Ara

Kanada Rogers İnternet Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatlar CAD yani kanada doları cinsindendir. Kanada doları 1.95 TL Yalnız görülen rakamlara çarpı 2 diyip hesaplama yaparsanız çok yüksek diyebilirsiniz. Aslında öyle değil. Gelir seviyeleri yüksek olduğundan atıyorum 69.99$ dolar olan paketi 140 TL değil de 69 tl olarak görebilirsiniz. Ortalama 3bin$ maaş alıyor çoğu insan.

Upload hızları harika ayrıca bizde olduğu gibi onlarda da AKK var fakat limitler bize göre oldukça güzel. Rogers Kanada da turkcell gibi hizmet veren bir firma, Rogers gibi birkaç firma daha var böyle hizmet veren. Onların da Cep telefonu ve İnternet hizmetleri var. Yalnız cep telefonu tarifeleri dünyanın en kötü fiyatlandırmasına sahipmiş. Oldukça yüksek.

Bu paketlere ek olarak isterseniz TV hizmeti de alabiliyorsunuz. Tivibu gibi internet içerisinde paketler var. Her paket belirli ücret karşılığında sınırsız yapılabiliyor veya AKK sınırı artırabiliyor. Açıkçası AKK limitleri ve Upload hızlarına baktığınızda fiyatlar bana harika geldi. Tüm paketler için de WiFi modem ücretsiz hediye veriliyor.

Detaylı inceleme için :http://www.rogers.com/web/link/hispeedBrowseFlowDefaultPlans

Biz böyle bir sistemi ne zaman göreceğiz bakalım...

• Gerçek "fiber" nasıl olur bu tabloda görüyoruz... Adamlar 30-150mbit arasında internet verip ezik gibi 2mbit upload vermiyorlar bizimkiler gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 6 Kasım 2014; 19:55:38 >
  • Mümkün değil hızlar bıraktım upload falan da bıraktım şu fiber eve gelse dahi bu adamlar 3mbps geniş bant derler vede mileti kandırırlar
  • Kahretsin ki herşey de geriden geliyoruz ve kısıtlanıyoruz.
  • Hizmeti güzelde fiyat pahalı gibi sanki
  • havsu H kullanıcısına yanıt
    Asgari ücreti bizdeki gibi 400 dolar değil 2500 dolar ona göre hesap yap..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Makedonya İnternet Fiyatları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.