Şimdi Ara

Makedonya İnternet Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Makedonya'ya yaşamaya gideceğim çok büyük ihtimalle acaba internet paketleri ve fiyatları ne kadar bilgisi olan falan var mı araştırdım ama bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir şey buldum ama çeviremedim sanırsam internet tarifeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Şöyle bir şey buldum ama çeviremedim sanırsam internet tarifeleri.

Hocam ben biraz baktım aylık 1 TB adil kullanım kotası var. Şu an gözlerim faltaşı gibi açıldı. Ancak tek anlamadığım M ve L paketlerinin hangi hıza kadar ulaşabildikleri. 50 MBPS falan gibi bir şey yazmıyor sanırım yada ben orasını kavrayamadım tam olarak.

• Türkiye ile aynı sadece adil kullanımları daha yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: asmglr

Türkiye ile aynı sadece adil kullanımları daha yüksek

Hız olarak aynı mı hocam? Kaynak gösterebilir misin?
  • Sınırsız 300 mbpslık paketleri 190 tl kaynak üstteki link

• quote:

Orijinalden alıntı: asmglr

Sınırsız 300 mbpslık paketleri 190 tl kaynak üstteki link

Hocam o M ve L'de hız yazıyor mu ben göremedim onu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Azerbaycan ve PS5 Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden Makedonya ? başka yere gitsen olmaz mı ? Ne yap ne et ROMANYA ya git ! Bükreş mesala güzel kızlar mı efsane , insanları mı? tam kafa dengi

İnterneti mi ? download 1000 mbps yani 1 gigabit gerçek fiber - upload hızı 500 mbps şaka değil 500 mbps ve bu tarifede içinde bedava TV paketi var !

fiyatımı şok olcaksın 33.5 tl aylık :) başka bedava ek içerikleride var tarifenin !
    www.rcs-rds.ro
    Internet fix - Abonamente de internet fix - internet prin fibra optica | Digi Romania (RCS & RDS)
    http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-fix&pachet=digi_net_fiberlink_1000

Romanyayı tercih et derim !

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Neden Makedonya ? başka yere gitsen olmaz mı ? Ne yap ne et ROMANYA ya git ! Bükreş mesala güzel kızlar mı efsane , insanları mı? tam kafa dengi

İnterneti mi ? download 1000 mbps yani 1 gigabit gerçek fiber - upload hızı 500 mbps şaka değil 500 mbps ve bu tarifede içinde bedava TV paketi var !

fiyatımı şok olcaksın 33.5 tl aylık :) başka bedava ek içerikleride var tarifenin !
    www.rcs-rds.ro
    Internet fix - Abonamente de internet fix - internet prin fibra optica | Digi Romania (RCS & RDS)
    http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-fix&pachet=digi_net_fiberlink_1000

Romanyayı tercih et derim !

Bunlar bildiğin şirk koşmuş

• ülkemle ne kadar övünsem azdır.dünyanın en hızlı kotasız ve en ucuz internetini kullanıyoruz
  • Xl da yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

ülkemle ne kadar övünsem azdır.dünyanın en hızlı kotasız ve en ucuz internetini kullanıyoruz

:D singapurda var o daha pahalı 90 100 lira gibi bişey ama 1 gb indirme ve upload sunuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.