Şimdi Ara

Kanada veya Hollandaya iltica.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir sebepten ötürü acilen ülkeden ayrılmamız gerekiyor eşimle. Konu tamamen yaşam tehlikesi ile ilgili. Geçerli sebeplerim var tek sorun bunu ispatlamak ve oraya vizesiz bir şekilde girmek bu konuda fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl iltica edebilirim hangi ülkenin iltica mızı kabul etmesi daha olası?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://ilticahaberleri.com/hollanda-iltica-proseduru/https://ilticahaberleri.com/kanada-iltica-proseduru/
    Bildiğime göre göç etmek isteyenlere en ılımlı yaklaşan ülke Kanada. Kanada'da ihtimalin daha fazla olabilir.
  • acısarap A kullanıcısına yanıt
    Bende Kanada diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

• Mafyayami bulastiniz noldu boyle?Bu arada benim acil durumum yok kanada onune geleni aliyorsa oyle bende gideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Önüne gelen diye bir durum yok. Gerçekten hayatın tehlikedeyse ve bunu kanıtlayabilirseniz başvurabilirsiniz.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Gel kaçak gidelim hocam

• Ülkeye kaçak girmen ve 1 hafta içerisinde iltica talebinde bulunman yada normal şartlarda gidip direkt iltica talebinde bulunmak belirleyici unsurlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Gel kaçak gidelim hocam
    Kaçak bir yere gitmek ülkede savaş yoksa gereksiz.Başına bir şey gelse hastaneye gitmen gerekse gidemezsin gittiğin yerde asgari ücret bile vermezler yasal olarak çalışamayacağın için.Boşa kendini kullandırmaya gerek yok.
  • Yani transit vize olabilir

• fetullah gulen olayı galıba
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Yok artık 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.