Şimdi Ara

Kanada Vize Reddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ben 20 yaşında, ekim 2005'ten bu yanada özel bir şirkette çalışanım. Şirketim benim isteğim doğrultusunda kanada'da 22 haftalığına bir okul ayarladı. Bütün evraklarımı eksiksiz ve istenildiği şekilde konsolosluğa gönderdim. Bütün okul, konaklama ve diğer harcama masraflarımı şirketim karşılayacaktı. Bunuda belirttik. Fakat her ne hikmetse ret cevabı çıktı. İşlem sürecinde beni görüşmeye çağırmadılar ve aramadılar. Yalnızca bir kaç evrağı, pasaportumu ve ret nedeni belirten evrağı geri yolladılar. Eğitim sürem bittikten sonra kanada'dan döneceğime ikna olamamışlar. Ama ben bu elime geçen fırsatı kaçırmak istemiyorum. İngilizce eğitiminin kariyerim açısından gerçekten yararlı olacağına inanıyorum. Kursumun başlangıcına daha var. Tekrar şansımı denemek istiyorum. Bu sefer öğrenci vizesi yerine turist vizesi başvurusu yapacağım. Sizce vize almamın olasılığı var mı? Ve bu konuda bana yardımcı olabileceğiniz, önerebileceğiniz şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler.

• almiyorlar benim bildigim guvenlik acisindan ama emin degilim bende 1.5 sene once Amerika'ya geldim :)
    ama sen vazgecme almayi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkwashere

almiyorlar benim bildigim guvenlik acisindan ama emin degilim bende 1.5 sene once Amerika'ya geldim :)
    ama sen vazgecme almayi dene
    nereli olduğunu sorabilirmiyim
    nüfusa kayıtlı olduğun il
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakari_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca7

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kimse yanlış anlamasın
    da doğu illerine daha zor vize veriyorlar
    arkadaşlar yanlış anlamayın
    ondan mıdır diye düşündüm

yaşanmıştır böyle bir durum
    ben diyarbakırlı arkadaşımla vize almaya gttiğimde o arkadaşımı günlerce oyalamışlardı iş için gitmemize rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 20 Şubat 2007; 0:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolo Paganini

quote:

ne alakası var?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yves Montand

quote:

ne alakası var?

kürtsen alırlar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    TURIST VIZESI ALIRSAN...

ORADA OKUYAMAZSIN...

AMERIKADA

F-1 VIZESI DENILEN OGRENCI VIZESI ALIRSAN OKUYABILIRSIN...

BUYUK BIR IHTIMAL KANADA DA OYLE....

SEN BOSVER KANADAYI BEN WASHINGTON D.C. DEYIM....

OGRENCILER ICIN BURASI CENNET....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistan Vize Sağlık Raporu
    3 hafta önce açıldı
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    YUNANİSTAN İlginç Vize Reddi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

TURIST VIZESI ALIRSAN...

ORADA OKUYAMAZSIN...

AMERIKADA

Alıntıları Göster
    ya şimdi adamlar dönmezsin diye düşünüyor. buradaki gelirini birz yüksek gösterebilirsen ve yaklaşık 8-10.000 $ banka hesabı gösterirsen vizeyi verirler. hele bide kendi üstüne tapu varsa kesin alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerebellum

ya şimdi adamlar dönmezsin diye düşünüyor. buradaki gelirini birz yüksek gösterebilirsen ve yaklaşık 8-10.000 $ banka hesabı gösterirsen vizeyi verirler. hele bide kendi üstüne tapu varsa kesin alırsın.

Alıntıları Göster
    batıya muhtacız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

batıya muhtacız.

Alıntıları Göster
    @fazlıkazak

arkadaşım bende aynı şekilde f-1 vizesi almayı düşünüyorum,ayrıca toefl sınavına girmeyi düşünüyorum,bir yararı olur mu?
    biraz açıklayabilir misin?sen nasıl gittin?

Kanadanın vize konusunda böyle ayrımcı olduğunu bilmiyordum,nüfus larıda baya az,neden reddettiklerini bilemicem.

turist vizesini vericeklerini sanmam,hele öğrenci vizesinde şirket tarafından karşılandığınız halde red cevabı çıktığına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerebellum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cerebellum

arkadaşım evet aynen o şekilde düşünüyorlar. daha önce dediğim gibi her başvuru yapana mülteci gözüyle bakmaları aslında normal. gidenlerin pek çoğu gelmiyor. başvuru formunda bir eğitim dönemi için 10.000$ ın yeterli olduğu yazıyordu ve ben bunun çok üzerinde bir banka hesabı gösterdim ama sonuç alamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

batıya muhtacız.

bir çoğu muhtaç olabilir ama benim tek gayem gerçekten eğitim alabilmek. ingilizce eğitimi için seçilebilecek ülkeler arasında en önde gelenleri amerika, ingiltere ve kanada sayılır. bizde hem maliyeti daha uygun hemde eğitim düzeyi ileri diye orayı seçmiştik.

quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

TURIST VIZESI ALIRSAN...

ORADA OKUYAMAZSIN...

AMERIKADA

bir kaç yurtdışı danışmanlık şirketinde araştırma yaptım. 6 aya kadar kalacak olanlar turist vizesiyle eğitim alabiliyorlarmış. zaten benim kursumda 22 hafta 5,5 ay yapıyor. ilk başta yaptığım öğrenci vizesi başvurusundan pişman oldum. keşke ilk olarak böyle deneseydim ama neyse artık olan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca7 -- 20 Şubat 2007; 16:48:20 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cerebellum

arkadaşım evet aynen o şekilde düşünüyorlar. daha önce dediğim gibi her başvuru yapana mülteci gözüyle bakmaları aslında normal. gidenlerin pek çoğu gelmiyor. başvuru formunda bir eğitim dönemi için 10.000$ ın yeterli olduğu yazıyordu ve ben bunun çok üzerinde bir banka hesabı gösterdim ama sonuç alamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

batıya muhtacız.

bir çoğu muhtaç olabilir ama benim tek gayem gerçekten eğitim alabilmek. ingilizce eğitimi için seçilebilecek ülkeler arasında en önde gelenleri amerika, ingiltere ve kanada sayılır. bizde hem maliyeti daha uygun hemde eğitim düzeyi ileri diye orayı seçmiştik.

quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

TURIST VIZESI ALIRSAN...

ORADA OKUYAMAZSIN...

AMERIKADA

bir kaç yurtdışı danışmanlık şirketinde araştırma yaptım. 6 aya kadar kalacak olanlar turist vizesiyle eğitim alabiliyorlarmış. zaten benim kursumda 22 hafta 5,5 ay yapıyor. ilk başta yaptığım öğrenci vizesi başvurusundan pişman oldum. keşke ilk olarak böyle deneseydim ama neyse artık olan oldu.

Alıntıları Göster
    almaları lazım seni görünüşde herşey dört dörtlük bu beyinsizler isimden dolayı bile almıyabiliyolar bişeyden nemkapmışlardır ozaman biraz daha zorla kaçak git olmadı turist olarak sonra kal hiç bişe olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavzi

almaları lazım seni görünüşde herşey dört dörtlük bu beyinsizler isimden dolayı bile almıyabiliyolar bişeyden nemkapmışlardır ozaman biraz daha zorla kaçak git olmadı turist olarak sonra kal hiç bişe olmaz.

Alıntıları Göster
    kardes ogrenci vizesinde en onemli etken ogrenci olman e sen calisiyosun tapu falan gosteriyosun alirlarmi hic oyle ben finlandiyaya basvurdum 5 yillik aldim sadece gidip belgeleri verdim o kadar kabul ettiler sen ogrenci olarak basvurmak istiyosan ogrenci olman lazim ama sen yinede gidecegin kurstan bi belge gondeermelerini iste kabul edildigine dair

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

kardes ogrenci vizesinde en onemli etken ogrenci olman e sen calisiyosun tapu falan gosteriyosun alirlarmi hic oyle ben finlandiyaya basvurdum 5 yillik aldim sadece gidip belgeleri verdim o kadar kabul ettiler sen ogrenci olarak basvurmak istiyosan ogrenci olman lazim ama sen yinede gidecegin kurstan bi belge gondeermelerini iste kabul edildigine dair

Alıntıları Göster
    Kürtsen ve bildiğin diller kısmında kürtçeyi de işaretlersen istediğin her ülke için vize alırsın, hatta işini kökenin Türk olan vatandaşlardan bile daha çabuk halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoretti

Kürtsen ve bildiğin diller kısmında kürtçeyi de işaretlersen istediğin her ülke için vize alırsın, hatta işini kökenin Türk olan vatandaşlardan bile daha çabuk halledersin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

Ciddi misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Ciddi misin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chapkkin

quote:

Ciddi misin?

ben inanmiyorum direk

• quote:

quote:

quote:

Ciddi misin?

ben inanmiyorum direk

Alıntıları Göster
    ya abd de aynısını yapıo donecegını garantı etmek ıcın malwarlıgını beyan et ısının ıyı oldugunu maasının yuksek oldugunu kanıtla aılenın senın neyınız war yoksa beyan et

• quote:

quote:

quote:

Ciddi misin?

ben inanmiyorum direk

Alıntıları Göster
    Orhan Pamuk un dediklerinden dersen istediğin yere istediğin vize hazır

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

haklı olabilirsin. ama neticede orada öğrenci statüsünde olacağım için öğrenci başvurusu yaptım. kurstan gerekli belgeler geldi zaten. hatta kursun ücreti ve aile yanında kalacak yer dahi hazır. hepsinin belgeleri var. ve ücretin tamamıda peşin olarak ödendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakari_

kimse yanlış anlamasın

ben diyarbakırlı arkadaşımla vize almaya gttiğimde o arkadaşımı günlerce oyalamışlardı iş için gitmemize rağmen

Alıntıları Göster
    quote:

kimse yanlış anlamasın

kürtsen aLırsın ..
    çok yazık çookk.. avrupa i$te böyLe bi$i ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiLdisi -- 20 Şubat 2007; 18:04:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.