Arkadaslar cok yakın bı arkadasım kanadada ordan hem kendıne hemde bana ıphone 4 getırıcek ama sım kılıdı olucakmı ? pasaporta ıkısınıde kaydedebılırmı ? ıkısını yanında getırse nasıl ulkeye gırdırebılır bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız ?
saygılar..
applestoredan alirsa kilitsiz olur. ikisini de sokabilir ulkeye. ikisini de ayni pasaporta kaydettiremez. 1 ay icinde giris cikis yapmis baska pasaport gerekli.
kardeş Canada fiyatlarına ek olarak orda vergi olayı biraz daha farklı diye duydum, ne kadara mâl oluyor acaba fiyat konusunda bilgi verebilirmisin ?
%13 vergi var. 16 lik 744$ 32 lik 880$ a falan geliyor. vergisiz 16 659$ 32 780$. tabi tax free olayi var. vergiyi geri aliyorsunuz turkiyeye girerken
quote:
Orijinalden alıntı: ilkker
%13 vergi var. 16 lik 744$ 32 lik 880$ a falan geliyor. vergisiz 16 659$ 32 780$. tabi tax free olayi var. vergiyi geri aliyorsunuz turkiyeye girerken
Hocam 2 türlü vergi var orada. Bazı eyaletlerde yalnız birisi alınıyor ve onu TR'ye girerken de geri alamıyorsunuz. Yalnız biri alınabiliyordu geri ama adlarını hatırlayamadım. Mesela Alberta'da sadece 1 vergi var ve o da geri alınamıyor diye hatırlıyorum ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme