Geçen sabah 7 de He-man i veriyolardı onu akşama alsınlar
quote:
Orjinalden alıntı: mamacık
Güzel bir çizgi film...Bu versiyonu daha farklı dieğrlerinden bence daha güzel ve eğleneli internette tamamaını bulabilirsini<z(tam 5 sezon)...
Senin dediğin ''Spider-Man:The Animated Series''. Kanal D de yayınlanan ''The Spectacular Spider-Man''.
oleyyy
Bu gün gördümde çizimler pek iyi değildi .
Güzel
Güzel mi O kadar kötü çizimli başka bir çizgi film yok insan başka bir şey koyar be.
Kanal D kötü yapımları koyup reytşngleri tavan yaptırmazsam diye biriyle 15 yıl önce iddiaya girmiş sanırım. Ama adamlar başarıyor. Video görüntülerini milynlarca kişi izliyor. Garip. Recep İvedik'in yapımcısı Kanal D'den tiyo almış herhalde...
Çocugun biri kendini pokemon zannedip kendini atmış.O yüzden kolay kolay pokemon yayımlanmıyor artık.
idare etmez
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
Çocugun biri kendini pokemon zannedip kendini atmış.O yüzden kolay kolay pokemon yayımlanmıyor artık.
Şu an izleyeceğim 2 çizgi film desem yeri olur , diğeri zaten The Simpsons.
Ayrıca Pokemon diye atıyorda , neden örümcek adam diye atmıyor ben onu anlamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: FeLisLynx
quote:
Ayrıca Pokemon diye atıyorda , neden örümcek adam diye atmıyor ben onu anlamıyorum.
Gerizekalı bide atlarken pikaçu diye bağırmış.
quote:
Orjinalden alıntı: Dunham
quote:
quote:
Ona şüphe yok zaten pokemonu atlıyacak kadar sevipte pikaçunun uçmayacağını bilmeyen başka ne olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: Dunham
quote:
quote:
Adam picigetoooooo der.
nasıl dizi merak ettim.koemdi bişeye benziyor
evet örümcek adam topluyor mahalledekileri giydiriyor bunlara kıyafetleri sonra toplanıp geyik yapıyorlar sonra evlere dağılıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
Pokemon verilsin bence.
Harbiden Çok güzel olur ben bile bakarım arada
Çizgi film iyi.Eski Örümcek Adam'ın bölümlerini yeniden çizmişler sadece.Olaylar gelişme şekli bile aynı.
Tam bir fiyasko. Çocukluğumda en sevdiğim süper kahramanı KanalD de her gün yeniden yayınlanacağını duyunca sevinmiştim halbuki. Jetix teki gibi olsaydı keşke.
Neden böyle bi saçma dizi çıktı anlamadım adam gibi bişey koyamıyorlarmı