Aşk-ı memnu,selena,bez bebek gibi dizilerden rahatsız olmuyorsunuzda bundan mı rahatsız oluyorsunuz?
Alıntıları Göster
İroniksin bebeğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
İroniksin bebeğim.
Alıntıları Göster
hayret prime time da nasıl çizgi film veriyorlar anlamdım reytingler düşmüyomu ayrıcasaçma sapan bi çizgi film kim izliyo o saatte..
quote:
Orjinalden alıntı: Yigit`
Aşk-ı memnu,selena,bez bebek gibi dizilerden rahatsız olmuyorsunuzda bundan mı rahatsız oluyorsunuz?
Dedim ama diğer konuda çizimlerini gördüm bu mesajdan vazgeçtim koycaklarsa adam gibi çizgi film koysunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım
quote:
Dedim ama diğer konuda çizimlerini gördüm bu mesajdan vazgeçtim koycaklarsa adam gibi çizgi film koysunlar.
Gece Çizgi Film her akşam
quote:
quote:
Eski çizgi filmi iyidi bu berbat bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba89
Gece Çizgi Film her akşam
Alıntıları Göster
yiğit özgür kaikatürlerini slaytla geçirseler manyak hit olur
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
yiğit özgür kaikatürlerini slaytla geçirseler manyak hit olur
Alıntıları Göster
tusubasayı verseler daha ii hem daha çok izlenir
quote:
Orijinalden alıntı: erfc20
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: erfc20
Topun ilerlemesini 15 dk boyunca izlemekten zevkmi alıyorsun şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: ISEE
quote:
Orjinalden alıntı: erfc20
Topun ilerlemesini 15 dk boyunca izlemekten zevkmi alıyorsun şaşırdım
Alıntıları Göster
Pokemon verilsin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: erfc20
Alıntıları Göster
İyiymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Fujitora
Pokemon verilsin bence.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
Pokemon verilsin bence.
Katılıyorum ama elimzden gelen bi şey yok
quote:
Orijinalden alıntı: ISEE
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
Pokemon verilsin bence.
Katılıyorum ama elimzden gelen bi şey yok
Alıntıları Göster
küçükken hocamız bize bir resim ödevi vermişti ilerde ne olmak istiyorsanız resminiyapın demişti kimi uçak yapmış kimi kendine dükkan ben mevzuyu tam anlayamamış olucam ki kendimi ash karşıyada roket takımı onlarada bir miyaw banada bir charmander çizmiştim hoca tabi dumur oğlum bu ne demişti pokemon o zamanlar yeni tabi kadın anlamıyor garip garip yaratıklar kırmızı kırmızı toplar o zaman ben pokemoncu olcam demiştim günler geldi geçti gerçek hayatta pokemonlar olmadığı için işsiz kaldım o çizgi filmin büyüsü neydi anlamadım neden tom&jerrye özenmedimde onlara özendim tüm zamanımı onlara harcadım ya da başarısız olmamın suçunu onlara mı yüklüyorum ya da kendilerini charizard(aradan 10 yıl geçti nerdeyse ben hala isimlerini bile unutmadım) sanıp kendilerine camlardan atanlar oldu bir yerde bir yanlış var ama ne umarım aynı yanlışı ben çocuguma yapmam ya da benim çocugum aynı yanlışı yapmaz
quote:
quote:
quote:
quote: