Şimdi Ara

Kanal İstanbul artık yapılamaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jack! kullanıcısına yanıt

XD

• O değilde Araplar ile İngilizler şimdi paralarını geri isteyecekler onu nasıl vereceğiz. Merkez bankası negatif iken milyarlarca doları geri isteyen İngilizler büyük hır çıkartır demedi demeyin. Kendimizi anlamsız bir savaşın anlamsız bir tarafında bulabiliriz her an.

• AO A kullanıcısına yanıt
    Onursuz yaşayacağıma bir gün ölürüm..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Telefonlara bakmiyormus Kanal İstanbul artık yapılamaz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha guzeli Istanbulun Taksi sorunuda cozume kavusur. Taksi sayisi 40bina cikarilsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kanal İstanbul artık yapılamazMÜGE ANLI ŞANLIyoutube
    VAAAH DOLANDIRILDIM LA VAAH PARA GİTTİ LA - çiftlik bank (deep turkish web)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ia9dPIaJYnw

ANLIK KANAL İSTANBUL YATIRIMCILARI. Kanal İstanbul artık yapılamaz 

• Montrö boğazlar sözleşmesini delme projesi şimdilik çöktü. Amerika ve diğer emperyalistler üzgün.

• Tarım yaparlar artık o topraklara Kanal İstanbul artık yapılamaz 

• Kanal İstanbul artık yapılamaz

Onu 2 gun once kildilar ya kendileri, Allah kabul etsin Kanal İstanbul artık yapılamaz 

• Kanal İstanbul'un yapılmasını ben de istemiyorum.

fakat

bu yerel seçim sonuçları neticesinde Kanal İstanbul'un rafa kalktığına katılmıyorum.

hatta AKP Kanalı yapmak için daha da gözünü karartmış olabilir.

şöyle ki;

1. ekonomi o kadar kötü ki, dışarıdan kaynak gelmesi şart mecbur lazım ..... bu yüzden kanal istanbul ve çevresinin imara açılarak "kanal manzaralı lüks daireler" in yabancılara satışına çok ihtiyaç var.

kanal ve çevresinin yabancılara satışı veya Kamu Özel İşbirliği şeklinde bir model yapabilirler. yabancılara verip 70 milyar dolar harcatıp, arkasından villa ve lüks dairelerin satışıyla 200 milyar dolar gibi bir gelir elde edip kamu-özel 60-140 şeklinde paylaşabilirler.

2. deprem olgusunu kanal çevresini imara açmak için bir kaldıraç olarak kullanmaya devam ediyorlar. karşı çıkanlara "depreme dayanıklı binalar yapıp halkı buralara taşıyacağız" diyorlar.

3. rezerv alan yasası ile kanuni alt yapı hazırlandı. büyükşehir belediyelerine ihtiyaç yok.

• İsraf projeleri artık temelli tarihe karıştı. 5 sene daha en azından konuşulmayacak. 2028 genel seçimleri de CHP kazanırsa başkanlık alınırsa zaten belediyeler kolay iş. Ülke artık ivmeyi + yöne döndürsün bu kadar dip bu ülke için fazla oldu.

• Arapların aldığı evlerde elinde kaldı zaten depremde yarisi yikilir

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Ukome çoğunluk İktidarda.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Yalnız bu kanal Yap-İşlet sistemi ile yapılmıyor.

Ya da Mısır gibi bilmem kaç km2 başka bir ülkeye para karşılığı verilmiyor.

O yüzden kolay kolay yapacaklarını sanmıyorum.

Çok ama çok zorlanırlar. Moral motivasyon tamamen CHP'de.

Akıllı politikalar ile ilerlemesi lazım artık CHP'nin. Yoksa bu açılan krediyi bu halk çok çabuk elinden alır.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Belediyeye rağmen yapmaları zor sonuçta o villalara bir belediye hizmeti şart aksi durumda kimse oradan ev falan almaz. Şu olabilir yine bir yasa ile o bölgeyi İstanbuldan koparıp ayrı bir il haline getirip yeni bir belediye yaratarak yapabilirler en kötü ihtimal bu olabilir.

• AO A kullanıcısına yanıt

yapıldıktan sonra yolu, suyu, elektriği, doğalgazı en kolay iş.

enerji bakanlığı elektriği, doğalgazı bağlar

ulaştırma bakanlığı yolları yapar

dsi suyu getirir

bu parasızlıkta 200 milyar dolarlık yabancı para getirisi olan bir projeyi yapmak için daha hevesli olurlar diye düşünüyorum.

• Bu ekonomik krizde ne kanalı yahu! Akıl var mantık var. O kanala milyarlarca Dolar harcayaksın ama paran zaten yok, zaten eksidesin? Böyle salakça yatırım mı olur?

Ayrıca para buradan gelecekse nasıl gelecek, elin Arap'ı bir koyup 10 alma peşinde. Eee adam verdiğinin mislini alacaksa senin devlet olarak kârın nerede? Hem milyarlarca Dolar parayı bu ahmakça yatırıma gömeceksin -ki paran zaten yok hatta -70 milyar Dolar bakiyedesin- hem de paraya muhtaçken elin Arabına kazandırıp sen yine 3 in 1'ini alacaksın? İçine ettiğin doğan, doğanın dengesi, internet, elektrik vs yatırımlarını da hiç edeceksin.

Dünya'da doğal, daha geniş, daha derin Boğazı olduğu hâlde bir de boktan ekonomisiyle ona önemli yatırım araçları dururken başka bir milletin zenginini daha da zengin etmek pahasına yapay boğaz yapmaya çalışan başka zekâ örneği yoktur. Bir de hiçbir işlevi de yok, ne Panama Kanalı gibi yolu kısaltıyor ne de başka bir işe yarıyor. İşin siyasî sakıncalı kısımlarını da geçiyorum. Bir tarafta Rusya-Ukrayna Savaşı sürerken sen bir de Montrö Boğazlar sözleşmesine kanal açmaya çalışıyorsun.

22 yıl tek başına iktidarda kalınca demek ki akıl tutulması olabiliyor böyle.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.