Şimdi Ara

Kanald nin yeni dizisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar reklamı felan cıktı kanald de yeni bi dizi geliyor diye bilgisi olan varmı?? reklamında hitlerden fln sözediyodu... yönetmen serdar akar danısman soner yalcın olcakmıs bu kdr sölediler sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc_bozkurt -- 14 Ağustos 2006; 22:37:02 >

• evet reklamı gördüm "sağır oda" mı ne öle bişiydi adı.Reklamı çok iyi hazırlanmış bence.
  • ben daha görmedim ama kv yönetmeni serdar akar varsa iyi olabilir. Ama asıl iş senaristlerde
  • sadece dizi film deil gerçek diyo ama konusuda çok ilginç hitleride sewerim ama inşallah aşşağlamazlar hitleri
  • ekip gene kurtlar vadisi ekibi değilmi
  • Serdar Akar varsa kaliteli olmaz, ztn Osman Sınav'dan sonra KV'yi batırdılar.
  • oo süper kurtlar vadisi gibi olcak diosunuz yani
  • izlenilesi birşey olur inşallah
  • şöyle bi yazı buldum

SONER YALÇIN’DAN YENİ DİZİ !
    Hafta sonu Soner Yalçın’la birbirimize vakit ayırdık. Cihangir Symrna’daki sohbetimiz 5 saati buldu. Geceyi de Cahide Sayfiye’de noktaladık.

Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir yepyeni bir diziyle dizi yapımcılığına giriyorlar. Kanal D’de yayınlanacak dizinin ilginç de bir ismi var:

“Sağır Oda”

Derin devlet meselelerine girecek dizinin ismi “Sağır Oda” çok anlamlı. “Sağır Oda” bir istihbaratçı deyimi. Hiçbir şekilde konuşmaların dinlenemediği “tertemiz” oda anlamına geliyor.

Dizinin senaristlerinden biri de ilk kez televizyon senaryosuna soyunan yazar Hakan Karahan.

Soner Yalçın “Kurtlar Vadisi”nde inanılmaz bir dizi tecrübesi kazandı. Derin bilgisi ve “yaşanan tarihin ayaklı kütüphanesi” olması özelliğini yeni diziye de eminim çok iyi yansıtacak.

“Sağır Oda”, şimdiden yeni sezonun en çok konuşulacak dizilerinden biri olmaya aday!

24.07.2006 - 11:20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 14 Ağustos 2006; 23:31:34 >

• doğan medya gurubu cesur projelere imza atacak kadar yürekli değil. orta yollu bi dizi olabilir. aksi taktirde asıl patronlarının hoşnutsuzluğu ile karşı karşıya kalabilirler..

ancak soner yalcın danışmanlığındaki aşk filimi bile güzel mesajlar verir. izlenicek dizinin olmadığı ortamda hiç değilse arada bi bakarız.
  • ya osman sınav döneminde iki kafadarın sürekli maceralara yayınlanıyordu. çakır la polat gta misali ortalığı dağıtıyordu. Serdar akarla dizi gerilimli ve heyecanlı olmaya başladı. konusu bayağı bir ön plana çıktı. dizi silah çatışma şiddetten ayrılıp polat ve onun aklına ve takip ettiği yollara yöneldi. kanal d de bayağı kan kaybetti ama zaten senaristler kv ırak ile ilgileniyorlardı. sanal reklam saçmalığı zaten işin içine etti. konu koptu sonrada bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.