Şimdi Ara

kanallarda takılma var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Pegasus marka dijital tv kartım var ve ProgDVB 7.6 kullanıyorum fakat bir sorunum var: kanallarda sürekli bir takılma var. sanki üzeri çizik dolu CD'den izliyormuşum gibi takılıyor. yardım ederseniz sevinirim.

• arkadaşım yapılabilecek fazla bişey yok, windowstan kaynaklanabilir yenisini kur sürücüleri eksiksiz kur tekrar dene, kendi yazılımı ile takılma olmuyorsa ProgDVB de de olmaması lazım, öncelikle bu programı kaldır tekrar kur ayarlarını doğru yap kartta sorun yoksa düzelir herhalde....
  • codec hatası alıyorum sürekli. hiç bir codecde çalışmıyor. şimdi kaldırıp tekrar kurdum. Pin Bağlantı hatası diye bi hata alıyorum. Tv Kanallarında ise Default_byPowerInstall codeci kurulu.

Cyberlink codeclerini indirebileceğim bir adres var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamLoRD -- 20 Mart 2007; 21:19:20 >
  • Arkadaşım sisteminde codecler üklü değilmi. Valla benim sana tavsiyem dvb dream yükle. Sistemdeki codecleri kendi buluyo..

http://rapid-share.com/files/13528228/codecler.rar.html

Burdan yükle cyberlink,elecar,nvidia-moonligt,intervideo codecler zaten başkasınada ihtiyac yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 20 Mart 2007; 22:00:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.