Bildirim
kanalları bulamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeterlı sınyal sevıyesı gelıyormu tesısattan ??
ımkanınız varsa cıhaz degıstırıp deneyın eger sonuc dıger cıhazda olumluysa kyoto 9900 serılerınde bazen bu hata oluyor dıye bılıyorum bunada yardımcı olubılırız en azından 0216 305 4 305 den kyoto arıza sorularını sorbılırsınız ama bu saatde kapalıdır teknık servıs
donanimhaber den dijitaldonanim kısmına hos geldınız arkadaş..
quote:
Orjinalden alıntı: ecertel78
oturduğum sitede ortak uydu sistemi var benimde kyoto receiver ım var.sinyal seviyesi ortalama 60 larda duruyor kanal arattığım zaman sadece AZTV görünüyor.Diğer kanallar bulunamıyor.3 gündür AZTV yi seyretmekten gına geldi lütfen acil yardım!!!!!!!!!!
-
Eğer cihazınız eskiyse hafızasındaki TP değerleri eski olduğundan yeni kanalları bulamayabilir.Cihazınıza kanalların yeni TP değerlerini manuel veya eas promo kanalından şebeke açık olarak arama yaptırarak girebilirsiniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X