Şimdi Ara

kanalları bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oturduğum sitede ortak uydu sistemi var benimde kyoto receiver ım var.sinyal seviyesi ortalama 60 larda duruyor kanal arattığım zaman sadece AZTV görünüyor.Diğer kanallar bulunamıyor.3 gündür AZTV yi seyretmekten gına geldi lütfen acil yardım!!!!!!!!!!

• yeterlı sınyal sevıyesı gelıyormu tesısattan ??

ımkanınız varsa cıhaz degıstırıp deneyın eger sonuc dıger cıhazda olumluysa kyoto 9900 serılerınde bazen bu hata oluyor dıye bılıyorum bunada yardımcı olubılırız en azından 0216 305 4 305 den kyoto arıza sorularını sorbılırsınız ama bu saatde kapalıdır teknık servıs

donanimhaber den dijitaldonanim kısmına hos geldınız arkadaş..

quote:

Orjinalden alıntı: ecertel78

oturduğum sitede ortak uydu sistemi var benimde kyoto receiver ım var.sinyal seviyesi ortalama 60 larda duruyor kanal arattığım zaman sadece AZTV görünüyor.Diğer kanallar bulunamıyor.3 gündür AZTV yi seyretmekten gına geldi lütfen acil yardım!!!!!!!!!!

• Eğer cihazınız eskiyse hafızasındaki TP değerleri eski olduğundan yeni kanalları bulamayabilir.Cihazınıza kanalların yeni TP değerlerini manuel veya eas promo kanalından şebeke açık olarak arama yaptırarak girebilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.