Şimdi Ara

Kanaltürk ü açın!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

tc'nde bir tane delikanlı adam yokmu su fenere gereken cezayı versın. Olan bizim avrupa'ya olcak gıbı gelıyor bana. Uefa el atıcak cunku bu duruma. Tayyıp-Yıldırırım el ele bu ligin içine ettiler

Siyaseti katmayın Futbol'a lütfen... Zaten yeterince karmaşık bir yıl geçirdi Türk Futbol'u ... Gelip burada Syn Başbakan'a vs laf atmayın... Adam Milli takım'ı kurtarmak Başbakan'lık sıfatını kullandı... Belki de onu yapmadı ben sadece şahsi bir yorum yapıyorum...

SİYASET İLE FUTBOL TAMAMEN AYRI KULVARLARDA..LÜTFEN BURADA YAPMAYIN BUNU

Çoktan iç içe girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

federasyon diyecekmiş şike sahaya yansımadı , disiplin kurulunada yollamıyoruz şike mike yok.

fenerbahçenin geçen yılki şampiyonluguda tescil edilecek , üzerinde medem öyle niye bizi geçen sene yollamadın ey tff diye dava açsalar 40 50 milyon euro para alabilecekmiş fb.

bunun üzerine birde biz play off da şampiyonlugu fb ye kaptirirsak KEBAP KEBAP.

daha ne olsun.

bunlar olursa artık kamera önünde şike yapıyoruz çekin deseler bile birşey olmaz.

futbol izlemeyin bu yüzden başka bir hobi bulun.

ben öyle yapıcam.

Dediklerin olabilir. Ama iddia ettiğin şeyide yapabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

federasyon diyecekmiş şike sahaya yansımadı , disiplin kurulunada yollamıyoruz şike mike yok.

fenerbahçenin geçen yılki şampiyonluguda tescil edilecek , üzerinde medem öyle niye bizi geçen sene yollamadın ey tff diye dava açsalar 40 50 milyon euro para alabilecekmiş fb.

daha ne olsun.

bunlar olursa artık kamera önünde şike yapıyoruz çekin deseler bile birşey olmaz.

ben öyle yapıcam.

uefa saha içi, saha dışı diye ayırmaz. eğer tff böyle bir karar verirse uefa bize öyle bir ceza verir ki ülke futbolu biter. tabiki bu cezayı almaya sebep olan takım yani fenerbahçe tarihe geçer ve hayat boyu bu leke üstünde kalır. bence bu küme düşmekten çok daha büyük ceza olur. fenerliler hangisini tercih eder acaba?

Uefa daha yeni açıklama yaptı lyon maçı için hakem raporlarında sorun yok diye

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Açamıyorum ne diyor?

fener hiçbir ceza almıcak diyor elinde bi kağıt var okuyor şuan

Niye ceza alalim ki ortada sike yok!

Doğru abi adam haklı şike felan yok. Araba totem, para çantaya sığmıyor, diğer olaylar içinde zaten örnekler gs-strum graz maçında mevcut. neyi tartışıyorsunuz ki
    Haklısın

• erman kağıdı unuttu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

quote:

quote:

Açamıyorum ne diyor?

şike kabak gibide ahlak kalmamış insanlarda....

Disiplin Kurulu Şike Yoktur Sonucuna Vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

quote:

quote:

Açamıyorum ne diyor?

şike kabak gibide ahlak kalmamış insanlarda....

Disiplin Kurulu Şike Yoktur Sonucuna Vardı.

Bu insanlar dinlediğini anlamıyorlar herhalde .Adam dedi ki TFF yönetimi disiplin kuruluna bile göndermiyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

daha ne olsun.

ben öyle yapıcam.

uefa saha içi, saha dışı diye ayırmaz. eğer tff böyle bir karar verirse uefa bize öyle bir ceza verir ki ülke futbolu biter. tabiki bu cezayı almaya sebep olan takım yani fenerbahçe tarihe geçer ve hayat boyu bu leke üstünde kalır. bence bu küme düşmekten çok daha büyük ceza olur. fenerliler hangisini tercih eder acaba?

O maç içinde böyle tapeler vs. varmıymış acaba onu sorguladınız mı siz?

• İddianameye inaniyorsunuzda neden pfdk nin şike yoktur açıklamasına inanmiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

İddianameye inaniyorsunuzda neden pfdk nin şike yoktur açıklamasına inanmiyorsunuz

sen oraya kendi adamlarını getir ondan sonra şike yoktur de..yok ya negüzel dünya
    ben tapelere bakarım yazılı kanıtlı belgelere.. uyutmayın milleti,aptalmı sanıyorsunuz siz bu milleti,,
  • quote:

İddianameye inaniyorsunuzda neden pfdk nin şike yoktur açıklamasına inanmiyorsunuz

şike yoktur mu
    saha içinde şike yoktur kılıfı altında feneri kurtaracaklar ama uefa içi dışı farketmez gerekeni yapacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

daha ne olsun.

ben öyle yapıcam.

uefa türkiyedeki tapelere bakarken niye lyon u dikkate alsın. burada varsa vardır. eğer varsa da cezayı keser. bunu anlamamaya gerek yok.

şike yok diyen varsa eğer lütfen ibrahim akının fb maçından önceki telefon konuşmalarının olduğu tapeyi okusunlar.

karar ne çıkar bilemem fakat çok büyük dolaplar dönüyor.

• quote:

çünkü savcı bileğinin hakkıyla oralara geldi tff ve pfdk şikeyi örtbas edeceğine dair söz verdiği için seçilerek oralara geldi....farkı anlamadıysan grafik yardımı ile açıklarım ....
  • Şike yapılmadığı için zaten ceza verilmeyecekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

sen oraya kendi adamlarını getir ondan sonra şike yoktur de..yok ya negüzel dünya
    ben tapelere bakarım yazılı kanıtlı belgelere.. uyutmayın milleti,aptalmı sanıyorsunuz siz bu milleti,,

Sizin Lütfü ile İlhan varken hersey iyidi degilmi? Ayrıca Fenerli falan değil oradakiler nerden uydurdun?
  • Satılmış federasyon ve onun kurulları şike yok diyecek uefa ve biz bunu yiyeceğiz öyle mi? Yıldırım demirörenin neden geldiğini hala idrak edemeyenler var. Plan aynen işliyor. Bir sonraki süreç uefanın cezayı yapıştırması olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Satılmış federasyon ve onun kurulları şike yok diyecek uefa ve biz bunu yiyeceğiz öyle mi? Yıldırım demirörenin neden geldiğini hala idrak edemeyenler var. Plan aynen işliyor. Bir sonraki süreç uefanın cezayı yapıştırması olacak.

UEFA ceza falan vermeyecek her türlü iddiasına varım kendine güveniyorsan gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Fenerbahçenin büyüklüğü Bir kez daha duvara tosladınız sanırım.

çok ağır provaktörmüşsün
  • kardeşim varsa itirazı olan dijiturk vs almaz maçlara gitmez protesto eder önümüzdeki sene.ben size söyleyeyim başından beri ben ceza verileceğine falan inanmıyordum ve hala verilmneyeceğine eminim.bir sonraki sezon da hiçbirşey olmamış tüm bu gürültü patırtı kopmamış gibi devam edeceğiz kaldığı yerden.ha bir de kimse bundan sonra vay efendim sen şike yaptın sen teşvik verdin diye suçlamasın birbirini çok pis küfrederim ben şahsen bana söyleyene... burda yazmam ama içimden ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

tc'nde bir tane delikanlı adam yokmu su fenere gereken cezayı versın. Olan bizim avrupa'ya olcak gıbı gelıyor bana. Uefa el atıcak cunku bu duruma. Tayyıp-Yıldırırım el ele bu ligin içine ettiler

Siyaseti katmayın Futbol'a lütfen... Zaten yeterince karmaşık bir yıl geçirdi Türk Futbol'u ... Gelip burada Syn Başbakan'a vs laf atmayın... Adam Milli takım'ı kurtarmak Başbakan'lık sıfatını kullandı... Belki de onu yapmadı ben sadece şahsi bir yorum yapıyorum...

SİYASET İLE FUTBOL TAMAMEN AYRI KULVARLARDA..LÜTFEN BURADA YAPMAYIN BUNU

birazcık haberler izlemeni oneririm . tayyip platiniyle gorusurup gerekirse takımlarımız avrupa kupalarına katılmasınlar ama milli takıma dokunmayın dedi ve ağzının payını aldı. Ardından demiroren cıkıp bende tayyıple aynı gorusteyım daha oncede belirtmiştim ztn dedi. Suan da bu planlarını uygulamaya koyuldular.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.