ya halaanlamıyorsunuzdimi?şimdiye kadar şike yapıldı ama düşürmeyelim yazıktır para kaybederiz en azından takımlar ceza almasın kişiler alsın vs deniyordu uefa ve kamuoyuna karşı baktılar işin kurtuluşu yok direkt işin yüzsüzlük kısmına girip şike mike yoktur hadi dağılın diye karar alacaklar uefada şike yoksa ceza da yok diyecek.harbiden artık futbol mutbol seyredilmez bu ülkede...
Yav 5 yıl gitmesek nolacak sizde amma büyütüyorsunuz olayı, Türk futbolu eyiye gidiyi.
Ama şunu kimse unutmasın, bu halk bu ülkede kendine aleyhine yapılan birçok şeyi unuttu, ama bu "emek hırsızlığını" unutacağını zannetmiyorum, o yüzden boşuna sevinmeyin, keşke cezamızı çekseydik diyeceğiniz günler yakındır.
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
Açamıyorum ne diyor?
fener hiçbir ceza almıcak diyor elinde bi kağıt var okuyor şuan
Niye ceza alalim ki ortada sike yok!
Hiç olur mu canım
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Fenerbahçenin büyüklüğü Bir kez daha duvara tosladınız sanırım.
çok ağır provaktörmüşsün
Provaktör noluyor kardeş? Yenilen içilen bir şey mi?
Şike var veya yok demiyorum. Ama bu Telegol gibi tamamen ortalığı karıştırma amacıyla yapılan programlar insanların birbirine karşı kin duymasını sağlıyor. Canınızdan çok sevdiğiniz ki benim de büyük saygı duyduğum Fatih Hoca geçen hafta bunların ne kadar utanç verici yayınlar yaptığını geçen hafta söyledi. Ama henüz 1 hafta geçmesine rağmen gene yapılanları unutmuşsunuz. Bu adamlar gerçeği söylemiyor, her olayın arkasında bir şey arıyor. Yok bu böyle miydi yok Arda pubis miydi yok Emenike niye oynamadı yok Culio neden alınmadı, insanları paranoyaklaştırmaya çalışan bir program. Babam da bu Telegol ile yatıp kalkan birisi. Dün beraber Sivas Samsun maçını izliyoruz. Maç bitti adam diyor olay çıkacak kesin bak hani niye çıkmıyor taraftar niye sahaya girmiyor diyor. Telegol'ün amaçladığı zihniyet de budur. Bu adamların şike olup olmaması umurlarında değil. Bu kadar basit. Zamanında teşviğin kralını almış adam gelip de burada şereften namustan bahsedemez, bahsetmemeli.
Tarih gereken cezayi kesecek herkese, rahat olun... Kimsenin yanina hicbir sey kalmaz. Elli takla atilsa da Fener'i kurtarmak icin, yasalar degisse de, ilahi adalet tecelli edecektir.
Biz 3 temmuz günü dedik: "Ceza falan vermezler" diye. Siz hala ceza vereceklerini mi sanıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Tarih gereken cezayi kesecek herkese, rahat olun... Kimsenin yanina hicbir sey kalmaz. Elli takla atilsa da Fener'i kurtarmak icin, yasalar degisse de, ilahi adalet tecelli edecektir.
+1905
3 saat once alt yazida stoch olumden dondu az sonra diye alt yazi vardi, simdi actim haberi yeni veriyorlar
quote:
+IFHSHSHSHS
quote:
ak kaşık senmisin korkutma beni
Disiplin kurulunun fenerbahçe'ye olası bir ceza vermeyecek olmasına fenerli taraftarların sevinç çığlıklarıyla,mutluluk gözyaşlarıyla hatta muhtemelen Aziz başkanlarını düşleyip hıçkırıklar içinde ağlayarak tepki vermelerine gülsem mi,acısam mı karar veremiyorum.Bu anın güzelliğini bozmayalım.Bak şu an ben de duygulandım.Fenerbahçeli kardeşlerim ve tabii ki tüm fenerlilerin biricik aşkı Aziz Yıldırım'a gitsin..http://www.youtube.com/watch?v=qNNgFwlBWJs
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
Disiplin kurulunun fenerbahçe'ye olası bir ceza vermeyecek olmasına fenerli taraftarların sevinç çığlıklarıyla,mutluluk gözyaşlarıyla hatta muhtemelen Aziz başkanlarını düşleyip hıçkırıklar içinde ağlayarak tepki vermelerine gülsem mi,acısam mı karar veremiyorum.Bu anın güzelliğini bozmayalım.Bak şu an ben de duygulandım.Fenerbahçeli kardeşlerim ve tabii ki tüm fenerlilerin biricik aşkı Aziz Yıldırım'a gitsin..http://www.youtube.com/watch?v=qNNgFwlBWJs
quote:
Orijinalden alıntı: tlbam
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
toroğlu zarfa dil attım diyo :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme