Şimdi Ara

Kanat Yapımı [Tam Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben anlatıyorum insallah anlarsınız biraz karısık ama 1 kere yapinca alisiliyor ilk once chaos itemi yaratmalısınız chaos itemi yaratmak icin noriadaki chaos makinasina gidip asagıdaki kısmı secerek en az +7 optionslu bir itemi ve chaos of jeweli koymalısınız yaratma olasılıgı +7 de dusuktur 2 tane +10 luk itemde koysaniz olur, +11 lik koyma zorunlulugunuz yok yani veya 7-8 tane +7 likte koyabilirsiniz önemli olan yukardaki %100 u tutturmak ama unutmayınızki bu itemlerin hep optionslu olmsası gereklidir burasi biraz karısıktı eminim

simdi bunu yaptınız diyelim kanat yapmak icin chaos iteminizin (kılıc, ok-yay, vb...) +4 ve optionslu olmasi gerekir yani chaos iteminiz +3 ise optionsu yoksa 1 bless 1 tanede life basarak +4 ve optionslu hale getirebilirsiniz bunu yaptıktan sonra tekrar chaos makinasına gidip yukardakini secerek +4 optionslu chaos iteminizi, jewel of chaosunuzu, +11 lik iteminizi (bununda optionslu olması gereklidir) koyduktan sonra oranına bakın %100 olması lazım eğerki değilse +10 luk bir item daha koyabilirsiniz (armor, silah, kılıc, yay vb...) onemli olan buradada %100 u tutturmaktır

**NOT**: kanat yaparken en onemli unsur itemlerinizin optionslu olması gerekir yani iteminizim ozellikleri altinda addional defence +4 falan diyorsa anlayın ki o item doğru itemdir veya addional damage +4 buda aynı seydir addional yazması lazım yani bilmem anlatabildimmi

eminimki bir süre sonra 1. nesil kanat yetmeyecek 2. nesil kanat yapmak daha zordur bunuda anlatayım hazır başlamışken

şimdi kanadı 2. nesil yapmak için gereken malzemeler 1. nesil bir kanat, jewel of chaos, tüy ( her serverda ismi degisik olabilir ondan yazmadım tüy seklinde olunca anlarsınız :) ) ve son gerekli olan şey exellent itemdir kısaca ex item denir. ex item 2. nesil kanat yaparken oranı artırır aynı 1. nesil yaparken koyduğunuz +11 lik item gibidir bununda optionslu olması zorunludur aynı zamanda ex iteminizin + sı ne kadar yuksek olursa o kadar sansiniz artar ( ex iteminizin en az +4 olmasi gereklidir her eklenen + sizin lehinizedir) ama 2. nesil yaparken neden %100 olmuyor en fazla %90 oluyor derseniz sebebini soyliyim 2. nesil kanat yapılırken en yüksek oran %90 dır daha ne kadar ex itemde ekleseniz bu değişmez ama %28 ile lucklu mg kanadı cıkardığım olmustur yani egerki ex iteminiz cok iyi degil jewelinizde kalmadı ne yapacaksınız %50 ile olsa bile basılabilir (size kalmıs ben karısmayayım :) ) patlama olasılıgı 1. nesile gore cok daha düsüktür unutmayınki patlayada bilir...

***bir not daha***
    ıÜüitemin uzerine maouseyle gelip kontrol etmek mesela o armorun uzerine geldin tıklamadan bekle onun ozelligi asagıya dogru cikar örnek olarak

----------------------------------------------
    I +11 bilmemne armor
    I defence: 35
    I durabilty: [105-105]
    I ......................
    I ........................
    I cannot be equiptment darkknight
    I can be equiptment dark wizard
    -----------------------------------------------

******addional defence +4******

bizi ilgilendiren bölüm yıldızlı olan yerdir yani her iteminin uzerine gelerek yazan addional yazısını kontrol etmenizdir
    neyse genclik benden bu kadar umarım anlatabilmisimdir ama daha kolay bir anlatımı yok aramayın sadece bilen bir arkadasınızdan resimli anlatım isteyebilirsiniz kolay gele hepinize...

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.