Şimdi Ara

kanat yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chaos itemle kanat yapmayı bilen var mı?

• Simdi arkadasım eger chaos item yapmayı biliyorsan yada elinde bi tane varsa ilk once onu en az +4+4 yapicaksin vede yanına yine en az +4+4 item koycaksın vede 1 chaos ve 1.nesil kanatı yapıcaksın hangi tür icin kanat cıkacagı belli olmaz 2.nesil kanat yapmak icin 1.nesil bi kanat yine en az +4+4 1 adet tüy(mavidir bu) :) ve eger bi tane en az +4+4 exc bir item koyarsan 2.nesil kanat yaparsın...Ama bu +4+4 itemlar yerine daha iyisini koyarsan kanatın olma sanşı artar aklına takılan bisi olursa sor yine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [wanted]MG

chaos itemle kanat yapmayı bilen var mı?

daha önce soruldu alt konulara baksaydın görürdün
  • hadi bunu bırak bu wanted mg kardesımız server acıcam diyor olm sen neyine guvenip server acıyorsun muonline hakkında neredeyse hıc bır sey bılmıyorsun yoq haritaları solermisiz yoq kanat nasıl yapılır eger bunları bilmiosan server kurma demiorum oyunu oynama diorum sana
  • camıs mu-dinamic yapıldı merak etme sen yakında sunununca oynarsın artık yardım aramıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [wanted]MG -- 4 Şubat 2006 19:02:36 >
  • oynarım ama nasıl yapıyorsun onu anlayamadım bu kadar seyi bilmiorsun nasıl server kuruyorsun???
  • o serveri kurdu ama nasıl acc yapcağını bilmiyor mlsf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslar server kurmak gercekten cok basit oyunu bilmesen bile server kurabilirsin gecen hafta evimde server kurdum serverı kurmak sadece 15dk mı aldı..Ama port ayarları adamı biraz deli ediyor yinede etrafında port ayarlarını bilen biri varsa her saat başı mu serveri acabilirsin tabi guzel bi pc varsa :D
  • valla bende mg kanadı yapmayı bılmıorum ama 2 haftaya kalmaz server acıorum +
    server kurmak ıcın oyunu bılmen gerektıgınede ınanmıorum adamın varsa pekala server acıp yurute bılırsın ben boyle dusunuorum
    -------------------------
    buna artı olarak da mg kanadının nasıl yapıldıgını anlatırsanız mutesekkır kalırım hani :p
  • aynı şekilde oda otekiler gibi 1.tip yap sonra 2.tipe bas
  • ya sever yaptım ama siteye nasıl koycam...
  • serdar ben siteye koyarım oke?ama daha online yapamadım
  • uğraş sen nasıl ii olmuş mu?
  • oda sql lerle alakalı online olan kısıler felan ben size dedim basından beri SQL die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 5 Şubat 2006 20:03:56 >
  • yau bana mg kanadı ıcın 6b 3s 1c 1tanede 1 nci nesıl kanat lazım dedıler doorumu bu ?
  • seni kim kandırmıs xtheme baq kardesım mg kanadı yapman ıcın normal2nesil kanat yapacaksın mg de cıkabilir sm de elf te bk da sans meselesi yani
  • belki 50 tane 2 nci nesıl kanat yaptım 1 tane mg kanadi cıkmadı sıyırcam kafayı sımdı exc bk kanadı bıle cıktı ulen bu mg kanadı cıkmadı allam yaa
    heroia mu da oynuyan ve elınde mg kanadi olan varsa satsın bana bee
  • normal 2.nesilde cıkar baska sans yoq
    exc bk kanadı nasıl oluyo???
  • YAAAA... mg'ler neden kask takamıyo mg yiz diye gözükmek istiyolar işte.....
  • slm beyler bn dha dmn uye oldm bu d ilk mesajm
    byler ustte chaos item yapmayi biliosanz kanat n nasi yapilacaini demissnz bn chaos weapon item yapmai bilmiom
    yardm edrmsnz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.