Yeni mi bilmiyorum ama trgamer de yeni SSLER gördüm........her zamanki gibi xbox360a ait (PS3E ait olsa kurban kesecektim...)
film gibi oyun valla......
Ocelot56 sende iki konsolda varmı acaba(xbox360 ve ps3)
japonozan11 naber :):):)
PS3 PS2 var hayirdir SEMIZ?
Hayır olsun iki konsolada sahip olmak büyük şans, ondan sordum
Oyun piyasasına bomba gibi düşmesini beklemiyorum ama kaliteli bir yapım olacak gibi duruyor... Açıkçası tarz olarakda bana yakın. Heyecanla bekliyorum ben...
ya bu oyun???? bi araba kovalamaca sahnesi var sonra bir yerde silahla çatışma oluyor sonra bir tır gelip bar gibi bi yerin üzerine devriliyor ...o oyunmu bu eğer oysa o muhteşem bişeye benziyordu videolarını çok beğenmiştim
O değil. Onun adı Eight Days ve o grafiklerle çıkarsa daha ortada oyun kalmaz.
Raistlin disko sahnesi var bayagi iyiydi
quote:
Orjinalden alıntı: karsiyakali27
ya bu oyun???? bi araba kovalamaca sahnesi var sonra bir yerde silahla çatışma oluyor sonra bir tır gelip bar gibi bi yerin üzerine devriliyor ...o oyunmu bu eğer oysa o muhteşem bişeye benziyordu videolarını çok beğenmiştim
o deil abi ...dediğin EİGHT DAYS di sanırım.......
SEMİZ
iyidir abi sen naasılsın bi kaç gün uzaklaştırılmıştım gereksiz bi olay yüzünden forumda yoktum..........
Yok o dediğin Eight Days diye bir oyun
PS3'e gelecek. PS4'e de gelebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
O değil. Onun adı Eight Days ve o grafiklerle çıkarsa daha ortada oyun kalmaz.
valla o oyun dehşet bişey olacak gibi çıkış tarihi bellimi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Orjinalden alıntı: karsiyakali27
o deil abi ...dediğin EİGHT DAYS di sanırım.......
SEMİZ
iyidir abi sen naasılsın bi kaç gün uzaklaştırılmıştım gereksiz bi olay yüzünden forumda yoktum..........
iyidir :) EiGHT DAYS harika bir oyun vidyosu nasıldı öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme