Arkadaşlar bizde bir kango var ve deneyimlerinizi,bilgilerinizi rica edicem 2004 sonu 1.5 kango var, arac 140.000 km'de bundan 4-5 ay önce turbo yandığı için turboyu değiştirdik daha sonra bundan 20 gun önce aks değişti vs.vs.vs... servisleri zamanında yapılıyor ama araba habire bakıma giriyor habire sorun çıkarmaya başladı en son bugün bir telefon geldi şöför arkadaştan " araba devirden düştü 50-60 ı geçmiyor dedi ve servise yolladım " tekrar turbo problemi denildi turbo bitmiş değişecek dediler. turboya giden bir boru delinmiş ve yağ çekmiş içine dediler, kaputun iç tarafına da yağ fışkırmış gibiydi... Servis mi kazıklıyor bizi yoksa turbonun habire böyle sorun çıkarması olasımıdır ? yada şöför hatası var mı bu işte...
İşin peşini bırakma en son ne zaman tamir edildi ne kadar zaman geçti üstünden ona göre hakkını ara.Şöförün kaç yıllık ehliyet sahibi hayvanca sürmez heralde.Bu kadar üst üste hata çıkarması normal değil bence.Ama bu işlerden anlayan arkadaşlar da var cevap bekle.
5 ayda bir turbo mu değişirmiş bu işte kesin bir çapanoğlu var bence ...
Kulübede yazdım,hakkını ara sonuna kadar.Serviste takılan parçalar 2 sene garantilidir.
Arkadaşın dediği gibi servisten takılan Parçalar Garantilidir. Daha başka aracın varsa şöförü değiştir Araç yine problem çıkaracakmı Bazen Tarzan şöförler çıkıyor. Çok gördüm bu taktiğide dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme