Windows live messenger iyi bir program olabilir ama denemek lazım. Sonuçta yeni çıkmış bir program bazı hataları olabilir. Değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
hmmm bak heleee neler de çıkmışş
uygulama yapan var mı ? ss alsak bi
bu programı 2 gündür kullanıyorum. gayet memnunum ileti gönderimi ve alımı hızlı pc ve tel arası test ettim. arayüz güzel gprs tüketimide yazıldığı gibi az. ben samsung i450 de kullanıyorum. symbian s60 işletim sisteminde şimdilik sorunsuz çalışıyor. denemeyi düşünenlere öneririm.
Ben "Slick" kullaniyorum cokta memnunum
en iyi msn fring
live messenger güzelde acayip kontör yiyor.yokmu belli bi ayarı arkadaşlar n81 le girdim 10 kontöre yakın gidiyo her girdiğimm deee
quote:
Orjinalden alıntı: coldmen
quote:
Orjinalden alıntı: cnr22
mig33
mig33 çok kötü hem şarj yiyo hem başka msnden giremiyon mig33e ban
mig 33 menüden other ıme seçeneğinden add edit ıme tıklayıp farklı bir oturumla hesap açabilirsiniz
Merhaba arkadalarr yardımınıza ihtiyacım var cep almayı düşünüyorum aslında bütçem kısıtlı olmasaydı n 73 düşünüyordum 300-350 arası 3.2 mp video kalitesi yüksek foto çekimleri n 73 düzeyinde geniş ekranlı bi tel arıyorum öneriniz var mı acaba u 600 baktım geçen gün hayal kırıklına uğradım kamera iyi ama vid. çekimi rezalet 176*144 sonradan benq yöneldim t60 modeline onunda kamerası rezalet 1.3 bile ondan iyi çeker diyorlar bi de otofokus olmayışı ..... yok mu arkadaşlar n 73 tarzı 4*4 lük telefon?
ben u600 e yukledım program calısıyor ama baglantı kurulamıyor sizce neden ve nasıl düzeltilir tesekkurler sımdıden....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme