Şimdi Ara

Kanser böyle değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta lenfoma kanseri olduğu açıklanan "Dexter" dizisinin başrol oyuncusu Michael C. Hall, Altın Küre televizyon türünde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Kanser açıklamasının ardından ilk kez basının karşısına geçen Hall'un solgun olduğu görüldü.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/40463-kanser-boyle-degistirdi/

• kafada bere vardı da hemen mi gitmiş saçlar ya ?? kemo falan gormüş mü ki acep??
  • Kemoterapi gördüğü için sıfıra vurdurtmuştur saçları umarım düzelir Dexter'ı gerçekten çok seviyorum hele 4.sezon ile birlikte benim için vazgeçilmez biri oldu...
  • Nazar oldu adam ya. O kadar övdüler, çok yakışıklı çok iyi oyuncu bilmem ne. Nazar var nazar. Varsa bilen bi okusun üflesin şu adamı.

İnşallah iyileşir.
  • Aldığı ödül moral olur ve en kısa sürede atlatır inşallah..
  • En azından ödülü aldı ya ona sevindim.
  • İnşallah en kısa sürede iyileşir zaten şuan durumu iyiye gidiyor haberlere göre dexter ile kalbimde ayrı bir yer etti kendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen sıfıra vurdurmuştur saçları aksi takdirde bir bölümü dökülüp diğer bölümler kaldığı için kötü bir görüntü oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Muhtemelen sıfıra vurdurmuştur saçları aksi takdirde bir bölümü dökülüp diğer bölümler kaldığı için kötü bir görüntü oluşturuyor.

Evet. Bu kadar hızlı dökülmez zaten saçları.
  • ...yazık be adama üzüldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.