Şimdi Ara

Kanser eden Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2.5 yıl önce satın alınmış bir sony vaio vpceb1j1e model laptop var, ben bu zatı muhtereme kalkıp corsair gtx ssd aldım ama arkadaş hala bir autocadi bile çalıştırmaktan aciz, neyse gelelim asıl soruma ben windows deneyim puanına baktım pc nin ve işlemcinin aldığı puanın 3.3 olduğunu gördüm sizce bunun olması gereken değer bu mu yoksa işlemcide bir problem mi var zira diğer laptopumda takılı olan intel centrino2 p8700 2.53 ghz işlemcim windows dan 6 puan alırken bunun bu kadar düşük alması bana biraz saçma geldi. Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar bir aydınlatırlar mı acaba

Kanser eden  Intel® Core™ i3-330M Processor  (3M Cache, 2.13 GHz)

• quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

Arkadaşlar bende 2.5 yıl önce satın alınmış bir sony vaio vpceb1j1e model laptop var, ben bu zatı muhtereme kalkıp corsair gtx ssd aldım ama arkadaş hala bir autocadi bile çalıştırmaktan aciz, neyse gelelim asıl soruma ben windows deneyim puanına baktım pc nin ve işlemcinin aldığı puanın 3.3 olduğunu gördüm sizce bunun olması gereken değer bu mu yoksa işlemcide bir problem mi var zira diğer laptopumda takılı olan intel centrino2 p8700 2.53 ghz işlemcim windows dan 6 puan alırken bunun bu kadar düşük alması bana biraz saçma geldi. Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar bir aydınlatırlar mı acaba

Kanser eden  Intel® Core™ i3-330M Processor  (3M Cache, 2.13 GHz)

Hocam,elinizdeki i3 işlemci ilk jenerasyon i3 serisinden,mimari olarak aslında Core 2 ailesinin son üyelerinden pek gelişmiş değil,özellikle Autocad,Rhino vs gibi 2d veya 3d çizim seçeneği sunan programlarda bu işlemciler yetersiz kalacaktır.Eğer bu tür uygulamalar kullanıyorsanız i7 işlemcili laptoplar öneririm.Bu tür uygulamalarda işlemci kadar,ram kapasitesi de etkilidir.Şu an elimdeki samsung laptopta i7 720QM işlemci var.Autocad çizimlerim konusunda veya Isis üzerindeki çalışmalarda hiçbir sorunla karşılaşmadım.

• bende i5 480m var 6.9 alıyor
  • büyük ihtimal ısınma problemi var , ilk önce ısıları kontrol edin.
  • tamam ilk jenarasyon ama o kadar dandik olmaz 3.3

ısıları kontrol edin, güç durumunu yüksek performans yapın
  • Bende core 2 duo e7300 var 2.66ghz 3mb l2 cache 6.2 verio.Bencede 3.3 biraz düşük anormallik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.