Şimdi Ara

Kanser olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar koltukaltımda bi kitle var korkuyorum lenf kanseri olabilirim biyopsi olmam gerekiyormuş.Hastahanede hangi bölümde yapılır.Zor mu olur.Fiyatı ne kadardır?

Teşekkür ederim

Yıllar sonra düzeltme:Sonucu geç yazdığım için üzgünüm.sadece kıl köküymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukluk -- 21 Haziran 2010; 17:53:00 >

• Geçmiş olsun kardeş moralini yüksek tut.
  • Geçmiş olsun kardeş. Benim koltuk altımda da et beni çıktı 1-2 senedir. Ne yapsam acaba.. kontrol ettirsemmi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Menes -- 30 Kasım 2008; 1:05:18 >
  • en yakın zamanda bi hastahaneye git başımızdan geçti biliyorum umarım temiz çıkar ama elini çabuk tut git bi görün doktora
  • Geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin İnşallah.Arkadaşın dediği gibi moralini yüksek tut en önemli şey bu
  • Allah korusun kardeşim. aklına kötü şeyler getirme. git doktora bi görün
  • ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar moral oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Kanser mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de vardı 2 hafta önce. Birden çıktı sivilce gibi. 4 günra kayboldu.
  • benimde koltuk altım cok terliyo neden olabilir :(
  • muayene oldun mu... kan değerlerine baktılarmı...ultrasonografide bir şey çıktımı.. durup duruken bir insana kansersin demezler... bir tıbbı onkoloji kliniğine görün...
  • Düşünüyorum...Herhalde kanser olsam üzülmezdim.Ama aklıma arkamda bıraktıklarım,ailem geliyor.Korkmuyorum ölmekten.Çünkü ben bir panik atak hastasıyım.Ölüm korkusunu bol bol tadıyorum.Alıştım artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

benimde koltuk altım cok terliyo neden olabilir :(

Ergenlik .

Senin konuna gelince timör olabilir mi ki ? Allah korusun . Allah acil şifalar verir inşallah .
  • geç kalmadı isine bişi olmaz..bende geçtim bu yoldan...
  • Annemde de koltukaltın da bir kitle vardı. Biyopsiden önce ilaç tedavisiyle şişliklerin inmesi için tedavi uygulandı ancak işe yaramadı.
    Tabi bu moraz bozucuydu, hemen biyopsi yapıldı ve kitle oradan alındı. Çok şükür temiz çıktı.

Ancak sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle geç kalma. Hemen bir doktora görün, eğer kötü huyluysa tümör özellikle lenf bölgelerinde çok hızlı yayılır.
    Fiyatı konusunda bir bilgim yok ancak basit bir operasyon. 3-4 gün hangi koltukaltındaysa o kolunu rahat hareket ettiremezsin sargıdan dolayı. Ağrısı, sızısı yoktur.

Lenflerin şişme nedeni, doktordan dinlediğim kadarıyla lenflerde vücudun savunma mekanizmasının bir parçsıymış ve hastalık ya da mikrobal durumlarda bunlar şişermiş. Son zamanlarda mikrobal bir hastalık geçirdiysen şişlik olabilir. Ancak bunlar sadece doktorun bana kısaca anlattıllarıydı. Sen kesinlikle bir doktora görün Umarım basit bir şeydir...

• şimdi baktımda biraz bişey kalmış. çok ufak bişey.
  • arkadaşlar nedne bekliyorsunuz gitsenize bi doktora
    bişey çıkmayacak işte bir ik ilaç kullanacaksın geçecek
  • Anlaşıldı yarın babamada sölicem ve doktora gidicez. Hepinizede ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim
  • öncelikle geçmiş olsun

şunu söyliyeceğim tıbben kesin teşhis konulmadan kendi kendini yeme hiç gereği yok

koltuk altındaki bi kitle çok şey olabilir sana tek tevsiyem kesinlikle ne yaptıracaksan üziversite hastanesine git derim

ayrıca biyopsi kararı çok radikal bence kana filan bakmıyolarmı kan değerlerine ve ultrason değerlerine göre hareket edilmeli bence
  • İyi düşün ki, iyiye çıksın kardeş. Moralini yüksek tut. Geçmiş olsun.
  • Bu kitle nası oluyor. Bendeki ilk başta sivilce gibi çıktı. Başı falan vardı. Benim de aklıma bu geldi. Doktora gitcektim. Geçince gitmedim. Öff ya gece gece korkuttunuz beni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.