Şimdi Ara

Kapaklı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar katlanır kapaklı cep telefonu alacağım ama modeller hakkında fazla bilgim yok..

Telefonda istediğim 3 özellik var.. Birincisi şarjı uzun gitmeli.. İkincisi radyosu olmalı.. Üçüncü olarakta mp3 çalabilmeli.. 2. ve 3. özellikler birçoktelefonda var biliyorum ama ses çıkışı (kulaklık) en optimum düzeyde olmalı..

Para olarak limitim 700-800 civarı.. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..

Edit: sanırım yanlış yere açmışım. Telefon tavsiyeleri bölümüne açacaktım. Özür dilerim. Yönetici arkadaşlar taşırsa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 14 Mayıs 2007; 19:07:56 >

• bence w710i düşünmelisin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 14 Mayıs 2007; 19:11:52 >
  • nokia 7390 iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

nokia 7390 iyidir...

bayan telefonu değil mi o yaw!!!
  • nokia 6125 olabilir.

bazı sitelerde mavidiş kulaklık ta veriyo..
  • W300İ Yada Z710 Düşünmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 14 Mayıs 2007; 20:23:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

nokia 7390 iyidir...

bayan telefonu değil mi o yaw!!!

pembesi evet ama bronz kahverengisi erkekler için ..

• 7390 bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeye34

7390 bence

• arkadaşların yazdığı gibi 7390 düşünebilirsin..yada biraz beklersen 6290 diye bir model çıkacak nokia da bir görmende fayda var diye düşünüyorum..motorolada max v6 diye bir model var,gerçi biraz ğahalı ama o da güzel bir model...
  • 7390 piyasadaki en kral kapakli telefon bence..

yada diger markalardan..

sony ericsson w710i
    samsung u300
    motorola razr serisi isini gorecektir..
  • w710 daha mantıklı
  • 7390 iidir bayan teli diil o kahverengi ve siyah modelleride mevcuttur piyasada
  • Tüm arkadaşlara tavsiyeleri için teşekkür ederim.. Dediğiniz alternatiflere bakıyorum ve hepside güzel görünüyor..

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

arkadaşların yazdığı gibi 7390 düşünebilirsin..yada biraz beklersen 6290 diye bir model çıkacak nokia da bir görmende fayda var diye düşünüyorum..motorolada max v6 diye bir model var,gerçi biraz ğahalı ama o da güzel bir model...

6290'ı gördüm ve çok beğendim.. Sanırım yurt dışında epeydir satışta ama bize gelir mi, gelirse ne zaman gelir belli değil..

Diğer alternatif olan maxx V6 çok güzel görünüyor.. Çokta beğendim.. Ama ses çıkışı ile ilgili bir review bulamadım.. Radyosuda yok sanırım.. Bu telefon için uygun radyolu kulaklık alternatifi var mı? Ses çıkışı nasıl? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevineceğim..

• Nokia 7390, Nokia N76 ve Nokia 6290 gibi modelleri araştırabilirsin. Ancak son iki model ülkemizde daha piyasaya sürülmedi.
  • w710i çok harika bi tel tip olarak hiç kullanmadım
  • sony walkman modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

w710i çok harika bi tel tip olarak hiç kullanmadım

k700i kullandın mı kardeş!!!
  • bence nokia 7390 veya n71 alabilirsin ikiside çok güzel telefonlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

w710i çok harika bi tel tip olarak hiç kullanmadım

k700i kullandın mı kardeş!!!

kullandım herşey var onuda tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.