Şimdi Ara

Kapali Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) Oyungezerden aldigimiz kodla kapali betaya girecegiz peki yeni hesap mi acicaz bunun icin ?
    2) 1950 rp gelecekmis bu benim eastteki carima deilde kapali betadaki carima mi gelecek ?
    3) Katarina skini hangi cara gelecek eastdeki mi yoksa kapali beta carina mi ?
    Iyice kafam karisti bu 3 soruyu cevaplarsaniz minnettar olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• car -.-

• Jarjar

Kapali Beta
  • "çar" kelimesi yerine hesap kullansaydın yardımcı olurduk, ama ilgi alanımda değilsin bu yüzden malesef.
  • yav hee he

• Büyük ihtimal yeni client indireceksin. PBE gibi bişey olacak sanırsam

O arkadaş çar yerine hesap deseydi eminim sen olmasan da başkası trolleycek bi yer bulurdu. Foruma 7 yıldır üyeyim yaklaşık olarak, egosu en yüksek insanlar bu bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 31 Temmuz 2012; 0:34:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmi açıklama olmadığından kimse kesin konuşamıyo ama anlaşılan şu ki, katarina eastteki hesabına, RP betadaki hesabına gelicek. Beta için de ayrı bi client indirilcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

car -.-

aynen

• ben de birşey soracam madem türklere özel bişi yapıyolar illa bu dergiye para mı vercez almak için skini ? ne anlamı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

ben de birşey soracam madem türklere özel bişi yapıyolar illa bu dergiye para mı vercez almak için skini ? ne anlamı kaldı

skin almak için dergiye para vermiyorsun betaya katılmak için dergi alıyorsun. Betaya katıldığın için katarina veriyorlar. Katarinayıda şimdi vermiyorlar sonra geliyor.
  • Ya abisi çar nedir ya mmolardan fırlayıp geldiğin nasıl belli oluyor yok yardım falan sana
  • West'ten de katılabiliriz sanırsam?
  • quote:

ben de birşey soracam madem türklere özel bişi yapıyolar illa bu dergiye para mı vercez almak için skini ? ne anlamı kaldı

Hayır zaten riot bazılarını seçecek betaya.Ancak oyugezer veya level dergisini alırsan seçilmeye ihtiyacın kalmıyor direk girebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

quote:

Hayır zaten riot bazılarını seçecek betaya.Ancak oyugezer veya level dergisini alırsan seçilmeye ihtiyacın kalmıyor direk girebiliyorsun.

up

ayrıca bazıları derken ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

quote:

up

ayrıca bazıları derken ?

Katılım için ya bir form gönderecekler kullanıcılara yada rasgele bazı kişileri seçecekler herkesi almıyacaklar betaya.

• 1-Bilmiyorum sanırım aynı üyelikle girebilirsin(yeni üyelik de olabilir)
    2-1950RP Verilmiycek
    3-Katarina+Skin normal oynadığın servera gelicek ÇIHAR açmana gerek yok

Edim:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 2 Ağustos 2012; 16:19:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.