Arkadaşlar artık herkesin sinirleri bozulmuş durumda o kadar şey çıktı herkes merakla sonuçları bekliyor 1 allahın kulu da çıkıp açıklama yapmıyor Osym nin sitesinde kitapçıkların açıklanması bölümünde kapalı dönemin 11 nisanda başladığı ve 24 nisan saat 12.30 da biteceği yazıyor. sonuçlar 24 Nisanda açıklacak sanırım. Kapalı dönemde herhangi bir belge giriş çıkışı yasak diye biliyorum gerçi bunların işi belli olmaz kapalı dönem denen şeyi de kendilerine göre değiştirebilirler... artık ne düşüneceğimi ne diyeceğimi şaşırdım... Nasıl bu kadar rahat ve umursamaz olabiliyorlar anlayamıyorum...
Allah belalarını versin artık yeter
şu an ösym nin sitesi açılmıyor acaba bu sorun sadece bende mi açılmayınca bende belki birşeyler ekliyor olabilirler falan diye düşündüm ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
Allah belalarını versin artık yeter
Amin.
quote:
Orijinalden alıntı: carpediemsral
şu an ösym nin sitesi açılmıyor acaba bu sorun sadece bende mi açılmayınca bende belki birşeyler ekliyor olabilirler falan diye düşündüm ne dersiniz
bende açılıyor. ama kitapçıklarla ilgili bölümde dediğim gibi kapalı dönem 24 nisan saat 12.30 bitecek yazıyor ve kitapçıklar nedense açılmıyor bikaç gündür...
yah bende de açılmıyor heyecan yaptım şimdi..............................