Şimdi Ara

Kapalı Kutu I Phone Nedir ? Swap Cihazı Tam Olarak Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı i phone satıcıları operatörlerden i phone alıyor hiç açmadan kapalı kutu satıyor. Bunun nedeni nedir acaba ? Güvenli midir ?

Birde swap tan gelmiş ürünlerde sıkıntı çıkabilir mi ? Yılbaşından sonra piyasa bir anda uçunca alternatif satışlara yöneldim. Ama bu swapların - leri nedir merak ettim. Bazı insanlar demo oluyor falan diyor ama düzgün bir yazı görmedim bu sorularla alakalı. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Swap cihaz kutu aksesuarları olmayan sıfır iPhone'lara verilen isimdir. Kelime anlamı "değişim" dir. Genelde kutu içerisinde tek olarak bulunur. Demo değillerdir. Swap cihazın sorun çıkarma ihtimali Apple Store'dan almış olduğun ilk cihazla aynı orandadır. Bazı bilgisiz insanlar Swap cihazları Refurbished (yenilenmiş) cihazlarla karıştırıp, arızalı parçanın onarıldığını söylerler ama bununla ilgili en ufak kanıt yoktur ve zaten böyle bir durumda yoktur, itibar etmeyiniz. Demo cihazlar ise çok farklı bir konu. Demo oldukları yazar sanırım bi yerlerinde.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kapalı Kutu iPhone ve Swap Cihazı: Bilmeniz Gerekenler

Kapalı Kutu Nedir?

Kapalı kutu iPhone, daha önce açılmamış veya kullanılmamış yepyeni bir iPhone'dur. Bu cihazlar, orijinal ambalajlarında mühürlü olarak gelir ve genellikle perakende mağazalarından veya Apple'dan satın alınır.

Swap Cihazı Nedir?

Bir swap cihazı, yenisiyle değiştirilmiş eski bir cihazdır. Bu cihazlar genellikle telekomünikasyon şirketleri veya perakendeciler tarafından sunulur. Swap programları, eski cihazınızı takas ederek yeni bir cihazın maliyetini düşürmenize olanak tanır.

Kapalı Kutu iPhone ve Swap Cihazı Arasındaki Farklar

• Durum: Kapalı kutu iPhone'lar yepyenidir, swap cihazları ise önceden kullanılmıştır.
    • Garanti: Kapalı kutu iPhone'lar genellikle yeni cihaz garantisiyle gelirken, swap cihazları genellikle yenilenmiş cihaz garantisiyle gelir.
    • Fiyat: Kapalı kutu iPhone'lar genellikle swap cihazlarından daha pahalıdır.
    • Kullanım İzleri: Kapalı kutu iPhone'larda herhangi bir kullanım izi bulunmazken, swap cihazlarında küçük kozmetik kusurlar olabilir.

Hangisini Seçmelisiniz?

En iyi seçeneğin, bütçene ve ihtiyaçlarına bağlıdır. Yepyeni bir cihaza ihtiyacın varsa ve bütçen varsa, kapalı kutu bir iPhone en iyi tercihtir. Ancak uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan ve kullanım izlerinin senin için sorun teşkil etmiyorsa, bir swap cihazı iyi bir seçim olabilir.

Önemli Hususlar

• Swap cihazı satın almadan önce, cihazın durumunu dikkatlice incele.
    • Swap programlarının şartlarını ve koşullarını dikkatlice oku.
    • Herhangi bir sorunuz varsa, telekomünikasyon şirketinize veya perakendecinize danışmaktan çekinme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk sorunuz güvenilirdir eğeristanbul içindeyseniz cihazı kontrol edip alabilirsiniz bizim arkadaş iphone 6 aldı jelatini filan kendi çıkardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap cihaz kutu aksesuarları olmayan sıfır iPhone'lara verilen isimdir. Kelime anlamı "değişim" dir. Genelde kutu içerisinde tek olarak bulunur. Demo değillerdir. Swap cihazın sorun çıkarma ihtimali Apple Store'dan almış olduğun ilk cihazla aynı orandadır. Bazı bilgisiz insanlar Swap cihazları Refurbished (yenilenmiş) cihazlarla karıştırıp, arızalı parçanın onarıldığını söylerler ama bununla ilgili en ufak kanıt yoktur ve zaten böyle bir durumda yoktur, itibar etmeyiniz. Demo cihazlar ise çok farklı bir konu. Demo oldukları yazar sanırım bi yerlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 15 Ocak 2016; 4:13:39 >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru bilgiler cihazım ekran sorunu nedeniyle değişime uğradı ve arkadaşımızın açıkladığı gibi üstü jelatinli sıfır telefon tarafıma teslim edildi.

Zaten kutu içeriği pek önemli değil i phone şarj cihazı ve ara kablosu elimde mevcut. Kulaklık olarak ta i phone kulaklıklarını beğenmeyen birisiyim. Kendi kulaklığım yeterli geliyor. Sanırım yapılabilecek bir tercih çünkü aradaki fiyat farkı azımsanamayacak kadar fazla
  • Swap, değişimin ismidir. Teknik servisten değişim amaçlı verilen cihazlar, sıfır olmayıp arızalı aksamları değiştirilip sıfırlanmış cihazlardır. Yani, başkasının cihazındaki sorunun giderilip bir başkasına garanti sürecinde verilmesidir.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Cevabınıza göre diğer arkadaşın söylediğini yanlış çıkıyor

quote:

Swap cihaz kutu aksesuarları olmayan sıfır iPhone'lara verilen isimdir. Kelime anlamı "değişim" dir. Genelde kutu içerisinde tek olarak bulunur. Demo değillerdir. Swap cihazın sorun çıkarma ihtimali Apple Store'dan almış olduğun ilk cihazla aynı orandadır. Bazı bilgisiz insanlar Swap cihazları Refurbished (yenilenmiş) cihazlarla karıştırıp, arızalı parçanın onarıldığını söylerler ama bununla ilgili en ufak kanıt yoktur ve zaten böyle bir durumda yoktur, itibar etmeyiniz. Demo cihazlar ise çok farklı bir konu. Demo oldukları yazar sanırım bi yerlerinde.
  • Benim dediklerim doğru olan Apple tarafından da söylenen bilgilerdir.
    Mesajımda detaylı yazdım değiştirilen parçalı cihazların swap olmadığını zaten.
    Sağdan, soldan duyan insan çok bu forumda.
    Kanıt istesen bu söyledikleri hakkında veremezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 15 Ocak 2016; 15:45:06 >
    Anlıyorum zaten yanlış bilgiler dedim hani arkadaşın söylediğine göre sizinkiler yanlış çıkıyor dedim. Yanlış anlaşılma olmasın.
  • Yok ben sizi anladım sorun yok. :)
    Zaten değiştirilmiş parçalı elektronik cihazların, yasal olarak müşteriye bildirilmesi zorunludur. Bunu bile bilmiyorlar.

• Swap cihazlar onarılmış cihazlardır. Bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum.

• swap cihazlar onarılmış cihazlardır, üstüne refubrished yazacak halleri yok, güzel görünsün diye swap demişler
  • daha bugun aldim swap. Titresimde sorun var. Yeniden gitcem apple a. Apple zaten evet bu dandik telefonlardan saglam telefon uretme sürecidir. Diyemez.

• Merhaba ben telefon alacağım ancak alacağım telefon çoğu yerde yok bu yüzden operatör mağazalarıyla konuştum ve onlar kapalı kutu olarak mevcut olduğunu söylediler. Kapalı kutu tam olarak nedir? Sıfırından farkı var mıdır, aksesuarları, garantisi aynı mı vs. aydınlatırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.