Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş neler varmış , dibimizdeki yerden bi haberiz , çok güzel konu olmuş
  • bu konuyu 5. yada 6. okuyuşum yine etkileniyorum yine etkileniyorum arkadaş.. resimleri gördükçe gidesim gezesim geliyor orayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

kahramanmaras diye geldiydim

Aynen
  • Bir TÜRK olarak şu güzelim şehrin bilinmemesi,yaşanılmaması,çürümeye bırakılması ve yerleşime açmak için hiçbir şey yapılmaması beni üzüyor gerçekten.Keşke gidip gezme imkanımız olabilse
  • Keşke şu bölgeyi gidip görebilme imkanımız olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu video bana ilginc geldi

http://www.youtube.com/watch?v=6nQz7OzpEwc
  • Bahsi geçen sofia loren'in evini çektiğimiz video arkadaşlar:

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

ilk mesaja ekledim, video için teşekkürler.
  • hortlak

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

hortlak

Ekşidenni mübarek

• Buraya girebilir miyiz ?

• Güzel yer herkes girebiliyormu acaba?
  • enıstemın askerken orda yasadıgı olayı anlatım 2000 yılında anlattıgına gore mezarlardakı bıle muceferlerı almıslar evlerden bahsemıyorum Bülent bakın kralıyet ve buyuk zengılerınde bahsetmıyorum zaten onlar 1 kursun bıle atılması yasakmıs ayrıca sunuda soylemıstı komutan ordu evınde kapı bozuldumu sunu kırın alın gelın vs dıyomus bende onun yalancısıyım bayada bı eksın yasamıslar onların bolgesı olmayan yerlere gıdıp 3 saat boyunca bır dolapta kaldıgını soylemıstı askerler her yere gıtdemıyormus ayrıca yakanlandıgında 1 yıla kadar tutuyolarmıs askerlerı sıvıl ıcın bıse dıyemıcem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakayev -- 30 Ağustos 2014; 16:22:07 >
  • Boş konu bilsem ne olur bilmesem ne olur.

• 2 sene önce yazin gitmistim cok özledim vallahi umarim bir defa daha görmek nasip olur

• Askerligini kibrista yapan biri rahatca burayi gezebilir mi?

• Ben askerliğimi Kıbrıs da asteğmen olarak yaptığım için gezebildim.Hatta defalarca hafta sonları içindeki otelde kaldım. Geceleri karanlığın ortasındaki otelin balkonundan bakınmak inanılmazdı. Fırsatı olan herkesin gidip görmesi gereken bir yer.
  • Konu harika, foto?raflar muhte?em
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben askerliğimi Kıbrıs da asteğmen olarak yaptığım için gezebildim.Hatta defalarca hafta sonları içindeki otelde kaldım. Geceleri karanlığın ortasındaki otelin balkonundan bakınmak inanılmazdı. Fırsatı olan herkesin gidip görmesi gereken bir yer.

yani bu koca şehir hala bu şekilde duruyor mu? Neden değerlendirilmiyor? Anlamış değilim, en kötü film yapımcıları stüdyo olarak bile kullanır, örneğin twd serisi orada çekilebilir
  • olayı en iyi anlatan video arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.