Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin en garip tarafı önce ve sonrası diye fotolar var, en ufak değişiklik yok ve o önce fotoğrafı çekildikten 1 belki 2 sene sonra şehir tamamen kapanıyor, ayak basılmıyor. Önce fotoğraflarında konuşan genç kızlar, yaşlılar, yürüyen çocuklar. Hepsinin birer hayalleri vardı değil mi? kızlar gördükleri yakışıklı erkeklerden bahsediyordu, yaşlılar ise çocuklarının hayallerini. Tam bir hayal yolculuğuydu şehir, romantikti, şuan bomboş. Binalar aynı, evlerdeki eşyalara dokunulmamış.. İmkanım olsada gitsem.

Abartmış olabilirim ama tatil yöreleri benim için çok duygu yüklü beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCalifornia -- 23 Şubat 2013; 10:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

Giriş yasakmıdır o bölgeye ?

Askeri bölgedir, kesinlikle yasaktır. Türklerin bölgeye el koyamamasının nedeni turizm bölgesi olması sebebiyle bölgede bol bol bulunan uluslararası yatırımlardır.
  • Yazık ya güzelim şehri harabeye çevirmişler orda kimilerinin hayali kimilerinin hayatı kaybolup gitmiş
  • Orayı gezme fırsatı bulmuştum. sorularınız varsa cevaplarım anlatmak çok güç gerçekten.

zaten oraya öğrenci olarak giderseniz görme fırsatınız oluyor yurtlar orada
  • Güzel hazırlanmış bir konu tebrik ederim.
    İmkan olacak ki gidip gezeceksin.Gerçekten insanın tüylerini diken diken ediyor bazı resimler.
  • Revolution gibi olmuş şehir.
  • 90 milyar dolarlık koz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya her gittiğimizde foto çekmemize izin vermiyorlar fotoğrafı bıraktım askerler tellere kadar yaklaşmamıza bile izin vermiyorlar , ayrıca ingiliz kraliyet ailesinin ultra lüx dünyada ilk asansörlü denilebilecek oteli var orda bikaç bina daha varmış yabancılar belirli sürelerde kontrole geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 23 Şubat 2013; 11:05:00 >
  • Fallout un filmi çekilir burda.
  • çok güzel konu.askerliğimi kktcde yaptığım ayrıca merak ettiğim bir yerdi
  • Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen burası tam film çekmelik olmuş bu kadar fotoyu bir arada görmemiştim. teşekkürler konu için
  • Bir zamanlar kumarhane cennetiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Ayrica sorayim dunyada baska boyle terkedilmis sehir varmi?pripyattan baska tabi sebebi ne olursa olsun terkedilmis olmali baska varmi?

http://en.wikipedia.org/wiki/Hashima_Island
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

90 milyar dolarlık koz....

yatar orda 90 milyar dolarlık koz.
    kullanmazsan mutlaka olacak toz.
    yatırımla şahlanır; kalkındıkça kalkınır.
    orayı açcacak adama gıptayla bakılır.

savaş uğruna ettiniz yurdundan insanları zorla,
    eğer deli dumrulsan el koy, el ne dermiş, salla.
    hiçbirşey yapmıyorsan geziye aç, biraz arala
    yoksa bu deli dumrullar edecek orayı istila

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 23 Şubat 2013; 11:26:52 >
  • Ben sizlere bişey söyleyeyim mi, Bi 10-20 yil içinde falan orayi bi şekilde Türkiyenin elinden Alirlar veya Kaybederiz...

Daha sonra elin rumu orayi bi güzel çekip çevirir bide Turizme kazandirirsa görürüm bu ülkeyi.. Dış güçler tarafindan Rumlarin kontrolune geçirilirse Hiç şaşirmam önümüzdeki 10-20 yil içinde...

Güzelim şehir Harika şehir Las Vegas gibi yer Bir eşi daha olmayan bi şehir Orda Çöp oluyor ya var mi böyle biişiy.. Bizim halk bizim devlet biraz daha siğirlik yaparsa Alttan alttan Oranin sahipligini yakin zamanda Rumlara verirler diye düşünüyorum... Valla diyorum billa diyorum fotolari falan görünce üzüldüm lan harbi içim burkuldu.. Böyle bi Güzelliğe sahip olduğumu daha önce bilmiyordum... Yazik olur böyle bi yeri kaybedersek..
  • Yanliz burda gece gezmek yurek ister

• Felaket filmleri için doğal plato haline gelmiş.
  • O otellerin garajında ne mersolar ne bmwler daha nice araçlar , kumarhane ve bankadaki para kasaları otellerdeki lux eşyalar ve bolca altin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.

Seni de alacaklardı zaten hemen KKTC vatandaşlığına.Bir de dostum orası Türklerin veya Türkiye'nin değil KKTCnin Kıbrıslılarındır.Bir baktım konuya herkes sahiplenmiş şunu yapalım bunu yapalım diye.Doğma büyüme Magosalıyım bu arada
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.